Banken

Laat je inspireren door de banken van Baenks. Het merk Baenks staat voor kwalitatief hoogwaardige banken die op een ambachtelijke manier vervaardigd worden met zichtbare passie en enthousiasme. Tweezits- of driezitsbanken, hoekbanken of L-vormige banken zorgen voor een volledige ontspanning. Naast stoffen banken, die verfijnd zijn in natuurlijke of moderne felle kleuren, zijn er lederen banken die een elegante uitstraling hebben. Dit zijn kenmerken van hoog zitcomfort en kwaliteit.

EIGENTIJDSE & MODERNE BANKEN

Banken zijn een essentieel element in een interieur. En in de woonkamer is de bank ongetwijfeld prominent aanwezig. Het is een combinatie van stijl en comfort; de zitbank moet geplaatst worden in een woonkamer waar hij tot zijn recht komt, waar hij gezien kan worden.

Bij het maken van een keuze moet er rekening gehouden worden met twee elementen; de kwaliteit en het design. Bij Baenks vind je alleen maar zitbanken met een uitstekend zitcomfort, daar hebben we voor jou al rekening mee gehouden. De collectie bestaat voor een groot deel uit zitbanken die we zelf hebben vormgegeven.

LUXE BANKEN ALS EYECATCHER

Het unieke design van de oogstrelende banken bieden je mogelijkheden voor bijzonder wonen. Het prachtige karakter van de banken van Baenks bieden je optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. Hiervoor hebben we twee materialen samengebracht: metaal of houten poten, die rust uitstralen in combinatie met stof, wat zachtheid en gevoeligheid uitstraalt. Hartveroverende kussens om in te loungen, gecombineerd met functionele elementen. Het resultaat is te zien dus laat je verleiden!

BANKEN; FASHIONABLE FURNITURE

We willen goed en ontspannen zitten, dat zijn de eisen van tegenwoordig. Dan is Baenks het antwoord! Geïnspireerd door het idee van een optische verpakking, ergonomisch mooi zitten, ontstaan onze banken die functie en design combineren tot één geheel. Welke opstelling je ook kiest; een 2-zitsbank, een 3-zitsbank of een hoekbank. Bij Baenks vind je altijd een prachtige bank die helemaal bij jou past. Kom je er niet helemaal uit met het samenstellen van jouw zitbank waarin alles klopt? Laat je dan adviseren door onze interieuradviseurs voor een verbluffend eindresultaat.