Over Baenks

HET BAENKS VERHAAL

Het verhaal van Baenks begint in 2016. Een aantal succesvolle ondernemers uit de meubelwereld komt dan bij elkaar omdat men vindt dat er wel heel veel mainstream zitmeubilair te koop is. Daar gaan we verandering in brengen! Met een merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair, subliem vormgegeven, met de mooiste materialen, een uitstekend zitcomfort en natuurlijk met een perfecte afwerking.

We willen meubels maken die onderscheidend zijn. Onderscheidend in vorm én in kwaliteit. Meubels die passen bij de tijd, zowel in kleur als vorm. Zoals dat in fashion gebeurt.

En dit slaat aan. De komende jaren zal Baenks sterk groeien en haar stempel op de Nederlandse wonen retail gaan drukken.

THIS IS BAENKS

Baenks is het merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, de mooiste vormen, de beste materialen, het eigen unieke zitcomfort en vooral de perfecte confectie.

 

FASHIONABLE FURNITURE

Wij kiezen voor elk model de bekleding die we het beste bij de bank vinden passen. Onze keuze zie je terug in de winkel en op de website. Maar niets zo persoonlijk als Fashion. Bij Baenks kies je uit een groot aanbod modieuze stoffen en ledersoorten.

 

7 JAAR GARANTIE

Baenks biedt je 7 jaar premium garantie. Onbezorgd genieten dus van jouw nieuwe bank. Lees meer over deze unieke garantie.

 

altijd 7 jaar garantie op banken, zitbanken, hoekbanken, fauteuils, stoelen, tafels en accessoires

 

HET BESTE ZITCOMFORT

Bij Baenks geen basic zitcomfort maar gelijk het allerbeste dat er te krijgen is in de markt. Maar ook zitcomfort is persoonlijk, hierom bieden we bij veel modellen diverse opties zitcomfort. Test de in de winkel wat het beste bij je past.

 

hoog zitcomfort op alle banken, hoekbanken, stoelen, fauteuils en relaxfauteuilsWAAR?

Iedere dag werken wij met een team van ruim 25 professionals aan het optimaal voorzien in jouw wensen en behoeften. Baenks kenmerkt zich door korte lijnen en een efficiënte werkwijze in een fijne sfeer. Ervaar dit zelf in onze showrooms.

ONZE PASSIES

Werk is voor ons belangrijk en doen dit met gedrevenheid. Maar er is meer. Ons bloed gaat ook sneller stromen van gezellig samenzijn met vrienden, mode, reizen, mooie wijnen en kunst. Je ziet dit terug in hoe we onze winkels inrichten. Want wat is er mooier dan het combineren van je passies?

Onze passies delen we met net zo veel liefde als onze kennis, en wij delen daarom ook onze kennis en kunde met jou.

ONZE KLANTEN

Als je een van onze showrooms binnenstapt, voel je jezelf direct 'thuis'. Dat is de sfeer die we willen oproepen. We willen je niet alleen een bankstel of fauteuil verkopen, maar juist een ook een fijne beleving bieden. Je koopt bij je bij een onderneming waar mensen tot het uiterste gaan voor 100% tevreden klanten.

Laat je verleiden door Baenks, fashionable furniture!