Over Baenks

HET BAENKS VERHAAL

Met de inrichting geef je een eigen identiteit en een persoonlijke sfeer aan je huis. Daarom bieden wij inspirerende woonideeën om een echt thuisgevoel te geven aan je interieur. Want niets is zo belangrijk als een veilig en warm thuisgevoel in de ruimte waarin je woont.

WIE ZIJN WIJ?

Het verhaal van Baenks begint in 2016. Dan komt een aantal oude rotten uit de meubelwereld bij elkaar en vindt dat er wel heel veel mainstream zitmeubilair te koop is. Daar willen zij verandering in brengen. Met een merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogwaardig zitmeubilair, subliem vormgegeven, met de mooiste materialen, een uitstekend zitcomfort en natuurlijk met een perfecte afwerking.

WAAROM?

Of, zoals deze ondernemers zeggen: “We hoeven geen stijliconen te ontwikkelen, dat laten we graag aan anderen over, maar we willen wel meubels maken die onderscheidend zijn. Onderscheidend in vorm én in kwaliteit. Meubels die passen bij de tijd zowel in kleur als vorm. Bijna zoals dat in fashion gebeurt.”

HOE?

Op zoek naar een prikkelende, inspirerende naam die helemaal past bij onze instelling komen we uit bij ‘Baenks’. Een woord dat ‘dapper’ en ‘moedig’ betekent, want daar staat Baenks voor. Baenks is een merk dat met kop en schouders uitsteekt boven het maaiveld, bij alles wat het doet. Of het nu gaat om de producten die het maakt, de service die het levert of de heerlijke koffie die het serveert in de koffiebar.

 

7 JAAR GARANTIE

Onbezorgd genieten van jouw nieuwe bank. Dat garandeert Baenks je met standaard 7 jaar garantie. Lees meer over deze unieke garantie.

 

altijd 7 jaar garantie op banken, zitbanken, hoekbanken, fauteuils, stoelen, tafels en accessoires

 

HET BESTE ZITCOMFORT

Omdat zitmeubels vaak intensief gebruikt worden, stelt Baenks hoge eisen aan haar meubelen. Dit zie je terug in het hoge zitcomfort.

 

hoog zitcomfort op alle banken, hoekbanken, stoelen, fauteuils en relaxfauteuils

 

HOFFELIJK AFGELEVERD

Zonder extra kosten toch jouw nieuwe bank in huis krijgen. Bij Baenks wordt jouw nieuwe bank nu helemaal GRATIS thuisbezorgd en gemonteerd.

 

gratis thuisbezorgd

 

WAAR?

Iedere dag werken wij met een team van ruim 25 professionals samen, om zo goed mogelijk in jouw wensen en behoeften te kunnen voorzien. Baenks kenmerkt zich door korte lijnen en een efficiënte werkwijze waar een plezierige sfeer centraal staat. Bekijk hier onze showrooms.

ONZE PASSIES

Natuurlijk is ons werk belangrijk en doen we dat ook met gedrevenheid. Maar er is meer dat ons bloed sneller doet stromen dan alleen kwalitatief hoogstaand en mooi vormgegeven zitmeubilair, zoals gezellig samenzijn met vrienden onder het genot van een cocktail, reizen en kunst. Onze passies delen we met net zo veel liefde als onze kennis, en wij delen daarom ook onze kennis en kunde met jou.

ONZE KLANTEN

Als je een van onze showrooms binnenstapt, voel je jezelf direct 'thuis'. Dat is de sfeer die wij bij jou willen oproepen. Een goed advies is goud waard. Wij willen je niet alleen een bankstel of fauteuil verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet je zeker dat je bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om jou 100% tevreden te stellen.

Laat je verleiden door Baenks, fashionable furniture!