About Baenks

De roots van Baenks gaan terug tot begin 2015. Een 2-tal collega-ondernemers die al een aantal jaren succesvol in de meubelbranche zijn, merken op dat er steeds meer hetzelfde aanbod in meubelen op de markt te vinden is. Veelal goedkoop door de laagwaardige materialen en qua looks niet onderscheidend.

Overtuigd van hun visie besluiten ze het roer om te gooien. Ze gaan in gesprek met collega-ondernemers en hierna slaan ze allen de handen ineen. Tijd voor een tegengeluid en de oprichting van een nieuw meubelmerk; Baenks Fashionable Furniture. Inspiratie voor de collectie vinden ze bij toonaangevende merken en designers in Fashion en Living waar oog voor detail en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In 2016 opent de eerste pilot Brandstore in Uden, waar de basis wordt gelegd voor de verdere uitrol van het merk Baenks. Hier zien we de opvallende, verleidelijke wereld van Baenks vorm krijgen; moderne eigentijdse elegantie in luxe sferen en entourage. In de jaren die volgen, zelfs tijdens de bekende omstandigheden, opent Baenks Brandstores in Helmond, Roermond, Vriezenveen, Huissen, Groningen, Wijchen, Oostburg en Cruquius en wordt het merk volwassen:

This is Baenks

Stijlvol, verleidelijk, met oog voor detail. Eigenzinnig op onze manier, omdat we bij Baenks weten wie iemand wil zijn. Samen met onze speciaal opgeleide woonadviseurs en onze unieke 3D-configurator zorgen wij ervoor dat elk zitmeubel altijd past, in een stof- of lederkleur die iedereen goed staat en bovenal een formidabel zitcomfort kennen. Tijdens een bezoek aan de Brandstore van Baenks wordt elke bezoeker ondergedompeld in wereld van moderne en eigentijdse elegantie en meegenomen in de luxe sferen van Baenks Fashionable Furniture.

2022 Is het jaar van Baenks, er openen maar liefst 4 Brandstores in Wolvega, Leeuwarden, Soest en Rotterdam. En zien we dat die stijlvolle eigenzinnige presentatie van elk meubel een real Hero maakt.

Sublieme vormgeving

Het uiterlijk van ons meubilair heeft onze hoogste prioriteit. Bij elk model worden zorgvuldig de kleur en stof gekozen als weerspiegeling van het karakter van het meubel.

altijd 7 jaar garantie op banken, zitbanken, hoekbanken, fauteuils, stoelen, tafels en accessoires

 

Ultiem zitcomfort

Als klant van Baenks word je compleet ontzorgd. Je hoeft niet na te denken over de binnenkant van de bank. Dat hebben wij al gedaan, zodat we altijd topcomfort garanderen.

hoog zitcomfort op alle banken, hoekbanken, stoelen, fauteuils en relaxfauteuils

 

7 jaar premium garantie

Dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor onze Baenks meubelen garanderen we met een langdurige en uitgebreide garantie van maar liefst 7 jaar.

hoog zitcomfort op alle banken, hoekbanken, stoelen, fauteuils en relaxfauteuils