Stoelen

Dineren met prachtige meubelen van Baenks, die perfect aansluiten bij verschillende persoonlijke woonwensen. De eetkamer is een unieke plek in huis om te ontspannen en de dag te bespreken samen met vrienden of familie. Geniet optimaal van een hapje en een drankje met de comfortabele, luxe stoelen uit de collectie van Baenks. Hierdoor ervaar je dineren als extra plezierig en comfortabel, waardoor je nog uren lang wilt blijven zitten met een goed glas wijn. Zo'n combinatie van een goed ontworpen eettafel en stoelen geeft een extra dimensie aan jouw eetkamer!

EXCLUSIEF, BIJZONDER & UNIEKE STOELEN

Altijd op zoek naar exclusieve ontwerpen? De hoogwaardige stoelen van Baenks zijn ware kunstobjecten die zeker opvallen in het interieur. De vloeiende beweging en het uitstekende zitcomfort, door de extra steun in de rug, maken de stoelen van Baenks bijzonder en uniek.

Het comfortabele zitcomfort en de luxueuze uitstraling zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen in de stoelen van Baenks. Bij het elegante en exclusieve design van onze eetstoelen staat kwaliteit en zitcomfort van topniveau hoog in het vaandel. De rugleuning vormt zich naar het lichaam, waardoor je nog het liefste uren lang natafelt.

LEDEREN STOELEN

Leder verhoogt de waarde van jouw stoelen en zet duidelijke accenten in het ontwerp. Het beschikt over een natuurlijke uitstraling en zorgt voor maximaal zitcomfort. Naast de uitstraling en het comfort is het ook zeer gemakkelijk te reinigen en is het waterafstotend.

MODERNE STOELEN AAN DE EETTAFEL

Heerlijk dineren met familie of vrienden? Wat is er dan beter dat ook nog eens heerlijk comfortabel te zitten. Op de bijzondere, elegante en comfortabele stoelen, is dineren een echte traktatie. Maak met jouw moderne eetstoelen en eettafel een gezellige eetkamer van welzijn en samenkomen.

Alle meubelen van Baenks zijn gemaakt uit strakke lijnen en creëren een elegante sfeer. Ze zijn representatief voor een hoge levensstandaard en geven je huis een onvergelijkbare ambiance. Vol van karakter, stijlvol en harmonieus design, het interieur past perfect in het totaalbeeld en benadrukken jouw individuele persoonlijkheid.