Oogstrelend en royaal: de Brentwood-bank

Een bank die je in één keer een rijk gevoel geeft: Brentwood van Baenks is een hippe bank in bardot-stof die is vernoemd naar een van de rijkere, chique wijken van de Amerikaanse stad Los Angeles. En dat is niet voor niets.

grote hoekbank brentwood

Bank Brentwood

Brentwood: als je door deze wijk heen rijdt, dan voel je meteen het verschil met het centrum van de stad. Het is er een stuk vrediger, maar vooral ook veel luxer. Deze wijk in de Westside-regio van Los Angeles is een plaatje om te zien. De vele verschillende uitspattingen van Amerikaanse architectuur is omsloten door de wegen naar Santa Monica en San Diego, met nog een vleugje Los Angeles met Mulholland Drive in het noorden. Het is het luxe leven in de warme zon, zonder dat je de ‘fast lane’ hoeft te missen.

Dat rijke gevoel van Brentwood is precies wat terugkomt in de bank. Het is een plaatje om te zien, maar biedt tegelijkertijd een comfortabele zit-ervaring mede door de toevoeging van memoryfoam. De bank springt in het oog door het gebruik van bardot-stof in de trendy kleur nature, dat wordt ‘gebroken’ door grizzly antracite-leder.

organische u bank

Comfort met karakter

Een bank met karakter dus, die met zijn wat stoerdere materialen vele jaren meegaat. Het tijdloze ontwerp past in menig interieur, zet de bank vrijstaand in de ruimte voor nog meer focus op zijn elegenate uitstraling. Hij is namelijk volledig doorgestoffeerd aan de zijkanten wat het een op zichzelf staand meubel maakt, terwijl hij ook heel geschikt is voor de televisiehoek tegen de muur. Waar hij ook staat: zijn elegante uitstraling maakt je interieur helemaal af.

Wil je overigens liever een andere stof of andere kleur leder, dan kan dat. Je kunt zelfs kiezen welke vulling er wordt gebruikt: van memoryfoam tot koudschuim. Brentwood biedt een groot scala aan opties om uit te kiezen, waarbij je kunt kiezen voor de zojuist beschreven combinatie, maar ook iets subtielers als dat beter bij jou en jouw interieur past. Welk materiaal je ook kiest: Baenks werkt met kwalitatief uitstekende stoffen waardoor je jarenlang kunt genieten van deze mooie aankoop. En je kunt hem ook eventueel later nog uitbreiden met een hocker of een loveseat, waarmee je de rijkdom die Brentwood al uitstraalt nog een tandje bijzet. Of gewoon omdat het hele gezin steeds op de bank wil zitten en dat misschien niet altijd past.

Garantie

Baenks biedt 7 jaar garantie op deze bank en dat zit net even prettiger: je weet dat je iets hebt gekocht dat met zorg is gemaakt en waar dus ook na aflevering nog steeds voor wordt zorggedragen. Juist omdat deze bank vele opties kent, zo kun je zelfs twee verschillende rughoogtes en zitdieptes kiezen, voelt hij extra persoonlijk. Het is echt jouw bank, met het vakmanschap van Baenks, en samen kunnen jullie ontzettend lang vooruit. En om toch nog even terug te komen op die wijk in Los Angeles, je kunt de bank ook nog eens helemaal des Americain afstylen met accessoires, zoals sierkussens.