Fashionable Furniture voor een modern interieur? 'Choose Bayside'!

Ben je op zoek naar stijlvolle meubels voor je moderne interieur? ‘Look no further!’ Baenks biedt een uitgebreide collectie ‘fashionable furniture’, waaronder de populaire Bayside bank. In dit artikel lees je alles over de verschillende soorten mooie banken, fauteuils en loveseats uit de Bayside-lijn én waarom Baenks.nl dé plek is om jouw perfecte meubel te vinden met een ‘touch of retro’.

bayside bank

Subliem strakke vormgeving

De Bayside collectie is vernoemd naar een ‘marketplace’ gelegen in het hart van Downtown Miami aan de kust van Biscayne Bay. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners en biedt een absoluut originele mix van winkels, restaurants, bars, live muziek en entertainment. Bayside Marketplace heeft meer dan 150 winkels, waaronder internationale merken met dezelfde naamsbekendheid en kwaliteit als Baenks. 

‘Touch of retro’

De vernoeming is zeker te zien in het ontwerp van deze meubels. De lijnen zijn strak en modern, met een subtiele ‘retro touch’. Ga bijvoorbeeld voor die hippe 3-zitsbank samen met de comfortabele Bayside-fauteuil. Of maak het romantisch en extra comfortabel met de loveseat dankzij de volle zit- en rugkussens.

De banken, fauteuils en loveseats zijn elk verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en materialen zoals de stof Fermo of waardoor er altijd een variant is die bij jouw stijl en interieur past. Bijzonder opvallend is de afwerking met de specifieke vlindernaad. Of je nu houdt van een stoere lederen look of liever gaat voor een zachte stof, de Bayside collectie heeft het echt allemaal én vooral helemaal!

bank bayside

Ultiem en heerlijk zitcomfort

Naast het prachtige design is het zitcomfort van de Bayside meubels minstens zo belangrijk. Bij Baenks weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om lekker te kunnen ontspannen op je bank na een lange dag werken. Daarom zijn alle meubels uit de Bayside-lijn voorzien van de bekende nosag-veren en hoogwaardig schuim; de zittingen hebben een kwalitatieve pocketvering met een HR-schuim afdeklaag en de rugleuningen hebben een vulling van kwalitatief hoogwaardig polyetherschuim. Verder zijn de zitkussens extra diep en breed. Zo kun je optimaal genieten van je nieuwe meubelstuk en kom je helemaal tot rust.

Vast en zeker, 7 Jaar Premium Garantie

Bij Baenks staan ze volledig achter de kwaliteit van hun meubels en daarom bieden ze maar liefst 7 jaar Premium Garantie op de Bayside collectie. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang plezier zult hebben van je nieuwe bank, fauteuil of loveseat. Mocht er onverhoopt toch iets zijn met je meubel, dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. Zij helpen je graag verder en zorgen voor een snelle en professionele oplossing.

bayside hoekbank

Baenks: toonaangevend, verleidend, prikkelend en verfijnd

Baenks is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar stijlvolle meubels voor een modern interieur. Het merk staat bekend om zijn sublieme vormgeving, ultiem zitcomfort en 7 jaar premium garantie. Bovendien vind je bij Baenks altijd de nieuwste, modieuze interieurtrends. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle hoekbank of een elegante loveseat, bij Baenks slaag je gegarandeerd. ‘The design pleases your eyes’!

‘Fashionable furniture’

Kortom, als je op zoek bent naar fashionable furniture voor een modern interieur, dan is de Bayside collectie van Baenks een absolute aanrader. Dankzij de sublieme vormgeving, het ultieme zitcomfort en de 7 jaar Premium Garantie ben je verzekerd van een meubel waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Neem snel een kijkje op Baenks.nl en ontdek welke variant van de Bayside collectie het beste bij jou past. Bij Baenks staat een team van experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al je vragen te beantwoorden. 

Kies voor het topmerk Baenks en geniet van subliem design, ultiem comfort en de beste service. Jouw moderne interieur verdient de beste meubels en die vind je hier op Baenks.nl en tijdens je bezoek aan een van de indrukwekkende brandstores.