Foodtrends 2024: genieten van geluksmomenten

In 2024 draait het bij foodtrends allemaal om het creëren van geluksmomenten. Of je nu een ‘high end’-koffie drinkt of geniet van een mocktail tegen de middagdip, het draait allemaal om het prikkelen van je smaakpapillen en jezelf verwennen. Bij Baenks begrijpen we deze trend en brengen we deze graag samen met onze nieuwe collectie eetkamerstoelen en tafels. Maak hier kennis met de laatste foodtrends en streel je zintuigen!

Bewuster genieten: slimme keuzes voor veel plezier

Tactisch en vooral heel creatief maken we nu onze keuzes. We proberen overal zo goed mogelijk op letten waarbij we hechten aan de kwaliteit van ons eten en alles wat ons veel plezier geeft. Natuurlijk wil het oog ook wat, en is daar Baenks die je weet te verleiden met de allermooiste tafels en stoelen.

Nostalgisch culinair: een moderne twist aan traditionele maaltijden

Traditionele maaltijden hebben een speciaal plekje in ons hart, maar in 2024 zien we nu nieuwe, modernere versies van deze favoriete gerechten. Baenks snapt de waarde van deze nostalgie en weet zeker dat zij de juiste eetstoelen en tafels die hierbij perfect passen. Niet voor niets staat onze collectie voor tijdloze elegantie met een eigentijdse stijl voor een sfeervol moment.

eetkamerstoelen baenks

Online gastronomie: een visueel feest voor alle zintuigen

Met de groeiende invloed van de foodies op ‘Insta’ en heuse TikTok-chefs op sociale media, zijn topkoks zich steeds bewuster van de presentatie van hun gerechten in de digitale wereld. In 2024 zien we dan ook gerechten met een intense smaak en vooral gedurfde presentaties. Baenks begrijpt dat het oog ook wat wil en presenteert eettafels en eetkamerstoelen die perfect passen bij deze digitale gastronomie trend. De Baenks-meubels combineren stijlvol design met comfort. Hierdoor is je eetkamer niet alleen een lust voor het oog, maar ook een plek waar je optimaal kunt genieten van jouw culinaire creaties.

Eettafels en eetkamerstoelen: een perfecte match voor jouw smaak

Het middelpunt van de eetkamer is toch de ettafel. Bij Baenks streven we er naar een passend assortiment te bieden dat geheel matched bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Dit zie je steevast terug in onze Brandstores, daar waar we altijd bezig zijn met de laatste trends en ontwikkelingen.

Bewonder vernieuwing in de brandstore

Wil jij je laten verleiden door onze collectie eettafels en eetkamerstoelen? Kom dan naar een van de unieke brandstores van Baenks. Hier bewonder je ‘Fashionable furniture’ in levende lijve en als je wilt krijg je persoonlijk advies van onze woonexperts. Ontdek ook jij de eetkamer transformeert naar de plek waar foodtrends, stijl en comfort samenkomen.

See you at Baenks!