Exceptioneel, de design bank Rue Tronchet

Ben je op zoek naar een absoluut bijzondere bank voor in je interieur, dan is de
Rue Tronchet-bank van Baenks de absolute aanrader. Deze design bank is niet voor niets vernoemd naar een fraaie straat in Parijs en heeft een unieke uitstraling die zeker goed zal staan in jouw woonkamer.

De Rue Tronchet bank is een echte eyecatcher die meteen de aandacht trekt. Dit komt mede door het bijzondere ontwerp en de mooie afwerking. Het strakke en tijdloze design past perfect in verschillende interieurstijlen. Of je nu een modern, klassiek of industrieel interieur hebt, de Rue Tronchet bank zal zich er zeker thuis voelen.

Ontwerp met de allure uit Parijs

Zoals al vermeld, dankt de design bank Rue Tronchet zijn naam aan een prachtige straat in Parijs welke bekend staat om zijn chique winkels en modeboetiekjes. Het is een populaire bestemming voor shoppers die op zoek zijn naar designerkleding, haute couture en luxeproducten. Enkele van de bekendste merken die in de straat te vinden zijn, zijn Hermès, Gucci, Chanel en Louis Vuitton. Baenks spiegelt het design en de vormgeving graag aan deze allure.

Design vol van kwaliteit

De Rue Tronchet bank is niet alleen mooi om te zien, maar ook van hoge kwaliteit. Baenks stelt zichzelf ten doel een ultiem zitcomfort te leveren. Elk zitmeubel wordt daarom gemaakt uit een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. De Rue Tronchet is standaard uitgevoerd met in diepte verstelbare rugleuningen en zijwaarts verstelbare armleuning. Hoe je het ook verstelt, je kunt zelf de ideale loungeplek creëren. Als luxe basis heeft dit ontwerp een mooi vormgegeven metalen designpoot. Kies uit één van de vijf metaalkleuren die past bij de door jou gekozen stof- of lederkleur en voel je de koning te rijk!

Maatwerk dat zit

Oneindig veel mogelijkheden, dat biedt Rue Tronchet. Je kunt deze droombank volledig samenstellen door de keuze uit diverse elementen en uitvoeringen. Denk aan een mooie hoekbank, een charmante 3-zits- of ruime 3,5-zitsbank. Maak het geheel compleet met een bijpassende hocker voor het ultieme zitcomfort.

Duurzaamheid als norm

Naast het mooie design en de hoge kwaliteit, is duurzaamheid ook een belangrijk detail. De Rue Tronchet bank is namelijk ontwikkeld volgens de hoogste duurzaamheidsnormen. Zo is het hout dat gebruikt wordt voor het frame van de bank afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is het schuim van de zitting en rugleuning geproduceerd zonder gebruik te maken van schadelijke stoffen.

Door te kiezen voor de Rue Tronchet bank draag je dus niet alleen bij aan een stijlvol interieur, maar ook aan een beter milieu.

De design bank met een ‘touche de France’

Ben je dus op zoek naar een bijzondere bank met een uniek, modisch design, dan is de Rue Tronchet bank van Baenks zeker een aanrader. Deze design bank is niet alleen mooi om te zien, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaam geproduceerd. Bovendien is de bank verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen, waardoor je deze helemaal kunt afstemmen op jouw persoonlijke stijl. Ook het onderhoud van de bank is eenvoudig, dankzij de afneembare hoes en de stof die zich makkelijk laat stofzuigen 

Of je nu een moderne, klassieke of industriële interieurstijl hebt, de Rue Tronchet bank is zeker een mooie aanvulling voor je interieur. Met zijn strakke en tijdloze ontwerp staat deze bank jarenlang goed en kun je er dus nog ‘tres longue’ van genieten.

More of Baenks!

Bekijk de royale productpagina van de Rue Tronchet of bezoek één van de verleidelijke brandstores. Je zult zien dat deze bank het predicaat ‘exceptioneel’ eer aan doet in al zijn facetten.