5 hotspots van Baenks: inspiratie voor stijl en klasse

Yo en howdy, designlover en globetrotter! Ben jij op zoek naar meubels met stijl en klasse? Check dan zeker de hotspots van Baenks. De namen van de meubels zijn geïnspireerd op vijf wijken of plaatsen die bekend staan om hun prachtige omgeving. In dit artikel nemen we je mee op reis naar deze vijf hotspots: Jamison, Bayside, Cannaregio, Frattina en Lord Street. ‘Buckle up and enjoy the ride!’

1. Jamison: verrassend veelzijdig

Als je op zoek bent naar een meubel dat écht indruk maakt, dan moet je bij Jamison zijn. Deze wijk ligt in het hart van de Australische hoofdstad Canberra en staat bekend om zijn architectuur. De gebouwen zijn allemaal ontworpen door één architect, en dat zorgt voor een unieke en samenhangende stijl. 

De meubels uit Baenk’s Jamison-collectie zijn net zo indrukwekkend als de gebouwen in de wijk. Met hun strakke lijnen en moderne uitstraling passen ze perfect in elk eigentijds interieur.

blauwe bank bayside

2. Bayside: modern bruisend

Bayside is vooral bekend als de populaire marketplace Downtown Miami, maar is ook een moderne woonwijk aan de noordkant van Dublin in Ierland. Het is een populaire wijk onder jonge professionals en gezinnen vanwege de goede bereikbaarheid van het centrum van Dublin en de nabijheid van de kust. Bayside heeft een eigentijdse uitstraling en veel moderne architectuur. 

bruine bank Bayside

3. Cannaregio: elegante luxe

Cannaregio is een van de zes stadsdelen in het prachtige Venetië, Italië. De wijk staat bekend om zijn romantische grachten en historische gebouwen. Maar toch vooral als de Joodse wijk die doordrenkt is met cultuur. Naast de rijke geschiedenis vind je er ook kunstgalerijen, winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van de rustige sfeer.

De stoere meubels uit de Cannaregio-collectie zijn net zo elegant en klassiek als de omgeving. Met hun rijke stoffen en opvallend gedetailleerde afwerking voegen ze een vleugje Italiaanse luxe toe aan je interieur. Na het winkelen zal je extra genieten van het speciale zitcomfort van deze ‘mobili da Baenks’. 

beige bank cannaregio

4. Frattina: comfortabel design 

Frattina is een straat in het hart van Rome, Italië. De straat staat voornamelijk bekend om zijn trendy winkels en gezellige boetieks. Je vindt er de laatste mode op het gebied van schoenen, tassen en kleding. Bovendien herbergt deze straat verschillende luxe winkels met de meest gewilde Italiaanse topmerken zoals Armani en Chanel.

De trendy meubels uit de collectie Frattina van Baenks zijn net zo stijlvol als de designwinkels in deze straat. Met hun ranke lijnen en hoogwaardige afwerking zijn ze een aanwinst voor elk interieur. ‘Prego!’

stoffen en leren fauteuil frattina

5. Lord Street: levendig Liverpool

Lord Street, het klinkt als een straat in Londen, maar het is de hoofdstraat in het centrum van het levendige Liverpool. Naast het bekende beeld van de Beatles waarschijnlijk een van de meest bezochte plekken van de stad. Zeg je Lord Street, dan zeg je mensen, en dat geldt ook voor deze bank. Hij trekt mensen aan met zijn aantrekkelijke design. Je moet er een keer geweest zijn, je moet er een keer op hebben gezeten. En we verklappen vast: na die ene keer volgen er meer.

bruine relaxbank lord street

Hotspots en ‘fashionable furniture’ voor iedereen

Kortom, de hotspots van Baenks bieden voor elk wat wils. Of je nu houdt van modern en strak, klassiek en elegant, of stoer en eigenzinnig, er is altijd een meubel dat bij jouw stijl past. Bovendien zijn deze meubels stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en dus gemaakt om lang mee te gaan. Baenks besteedt veel aandacht aan de materiaalkeuze en afwerking van de meubels, zodat ze niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook comfortabel om op te zitten of languit op te liggen.

Als je op zoek bent naar luxe en design in je interieur, dan zit je bij Baenks origineel en eigenzinnig goed. Bovendien kun je met de hotspots-collectie een beetje van de wereld in huis halen, en zo een unieke sfeer creëren die bij jou past.

Gadgets als toegift

Gadgets zijn niet alleen handig als je rondreist. Als je van gadgets houdt, dan heeft Baenks daarom nog iets extra's te bieden. Veel van de meubels zijn namelijk voorzien van slimme snufjes, zoals ingebouwde relaxfuncties of oplaadpunten voor je telefoon of tablet. Zo kun je niet alleen genieten van een mooi meubel, maar ook van handige extra functies die je dagelijks leven gemakkelijker maken.

Reis door naar de hotspots-collectie van Baenks

Kortom, als je op zoek bent naar meubels met stijl en klasse, dan moet je zeker de hotspots-collectie van Baenks bekijken. Met de originele namen als Jamison, Bayside, Cannaregio, Frattina en Lord Street haal je een stukje van de wereld in huis, en met de hoge kwaliteit en slimme functies van de meubels zit je altijd goed. Shoppen maar!