Emporium Eettafel

Emporium Eettafel

Eigentijdse elegantie, dat is tafel Emporium. Uitgevoerd met ovalen verjongd blad in 3cm dik massief eikenhout en zwarte metalen lange spinpoot Vienna. Zoals getoond: eettafel met ovalen verjongd blad in eiken, kleur creamy white en zwarte metalen langwerpige spinpoot. Afmetingen: H75 x B240 x D120 cm.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen.

€ 2.099,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 2.099,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Emporium Eettafel

Ontdek de Emporium eettafel

De eettafel Emporium is een elegant vormgegeven tafel met ovalen verjongd blad. De eettafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit eigentijdse model beschikt over vele kleur-, bladvorm-, poot- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. Zelfs een bartafel is leverbaar bij model Emporium. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een tafel van Baenks.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je eettafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete kleur, afwerking en materiaal te kiezen.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van eiken. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Poten

Bij tafel Emporium is keuze uit verschillende metalen pootmogelijkheden; kolompoot, tapse poten en 3 langwerpige spinpoten. Laat je hierover uitgebreid informeren door onze verkoopadviseurs.

Details

De tafel Emporium is in diverse lengtematen mogelijk. Afhankelijk van het aantal en soort stoelen kun je de afmeting van je nieuwe eettafel daarop afstemmen. Om de tafel verder naar je eigen design te creëren, kun je ook nog een keuze maken tussen diverse bladvormen (ovaal, tonvormig of rechthoekig).

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.