Icarai Bijzettafel

Icarai Bijzettafel

Een strakke bijzettafel, welke gekenmerkt wordt door een opvallend design met zwart metalen frame en een massief eiken blad in de stijlvolle kleur black. Zoals getoond: bijzettafel met blad in eiken, kleur black en zwart metalen onderstel. Afmetingen: H40 x Ø50 cm.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen.

€ 419,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 419,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Icarai Bijzettafel

Ontdek de Icarai bijzettafel

De bijzettafel Icarai is een strak vormgegeven tafel. Icarai is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit strak vormgegeven model beschikt over diverse kleur- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een bijzettafel van Baenks. Het ranke metalen frame in combinatie met het eikenhouten blad geven deze bijzettafel een bijzondere design-uitstraling.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je bijzettafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete materiaal te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit diverse structuren en kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van eiken. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Afmetingen

De tafelserie Icarai is in diverse afmetingen mogelijk, evenals 3 hoogtes waardoor je de verschillende maten kunt combineren. Kom hiervoor naar één van onze winkels zodat je je wensen met onze verkoopadviseur kunt bespreken.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.