De elementenbank Chueca: nonchalant, stoer en elegant

Een bank die je persoonlijkheid weerspiegelt en aan je wensen voldoet? De Elementenbank Chueca van Baenks maakt dit mogelijk en is daarom dé bank voor jou. Deze bank is vernoemd naar de gelijknamige, levendige wijk in Madrid en staat bekend om haar nonchalante, stoere en elegante uitstraling. Lees hier alles over de unieke Chueca-bank, van haar personalisatiemogelijkheden tot haar ruimdenkende design.

Volledig gestoffeerd en zo divers als Chueca

Wat de Chueca-bank helemaal uniek maakt, is dat deze volledig gestoffeerd is en uit losse elementen bestaat. Hierdoor stel je de bank volledig naar wens samen en pas je deze makkelijk aan je woonsituatie aan. Als je bijvoorbeeld een feestje geeft of een verjaardag viert, plaats je de elementen gemakkelijk los van elkaar of je schuift ze juist tegen elkaar aan. Zo creëer je in no-time de perfecte zithoek. 

Deze diversiteit vind je ook terug in de prachtige wijk Chueca waaraan de elementenbank haar naam dankt. De hoogtepunten van deze wijk variëren namelijk van de populairste winkelstraat Calle de Fuencarral tot culinaire hoogstandjes in diverse soorten keukens. Wie weet breng je in het ruimdenkende Chueca binnenkort een toast uit op je nieuwe Baenks-bank in een van de luxe rooftop bars? De cocktails van stoere ingrediënten met elegante smaken zijn daar berucht… ‘Salud!’

eetkamerstoelen baenks

Personaliseer de bank naar jouw smaak

Bovendien is de Chueca-bank te personaliseren met 10 verschillende pootkleuren en 3 stikselmogelijkheden. Kies daarnaast uit een houten tafel of tray in de kleuren walnut of zwart. De bank krijg je standaard geleverd met een poot van 5 cm, maar een hogere poot van 9 cm kan ook. Zo pas je je bank nog beter aan aan jouw persoonlijke smaak en interieur.

Sublieme vormgeving en ultiem ‘lounge’-comfort

De Elementenbank Chueca is niet alleen mooi, maar ook ontzettend comfortabel. De bank is namelijk voorzien van een hoogwaardige koudschuim-vulling en een zacht verenpakket. Hierdoor biedt de bank ultiem zitcomfort en kun je er heerlijk op ‘loungen’. Daarnaast is de bank vormgegeven op een manier die zowel stoer als elegant is. Hierdoor past de bank in ieder interieur, of je nu van industrieel of modern houdt.

7 Jaar tevredenheid op de Chueca-bank

Bij Baenks vinden ze het belangrijk dat hun klanten tevreden zijn en blijven. Daarom krijg je van Baenks ook op deze Elementenbank Chueca maar liefst 7 jaar Premium Garantie. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang kunt genieten van jouw persoonlijke bank.

Altijd de perfecte opstelling

De Elementenbank Chueca van Baenks is een toonaangevende, verleidelijke en prikkelende bank met een verfijnde uitstraling. De bank biedt sublieme vormgeving, ultiem zitcomfort en 7 jaar Premium Garantie. De bank is ideaal als je houdt van luxe, design, gadgets, mooie merken en spullen met stijl en klasse. Door de diverse personalisatiemogelijkheden kun je de bank volledig aanpassen aan je eigen smaak en woonsituatie. Of je nu een groot feest geeft of lekker wilt ontspannen na een lange werkdag, de Elementenbank Chueca van Baenks biedt altijd de perfecte opstelling en het ultieme comfort. Ontdek en ervaar het zelf bij de Baenks-experience!