Een vleugje New Yorkse glamour in je interieur

Breng de stijlvolle sfeer van de beroemde 5th Avenue wijk in New York naar jouw eigen woonruimte met het unieke zitmeubel '5th Avenue' van Baenks. Dit elegante en luxueuze design  is vernoemd naar de iconische wijk en biedt je de mogelijkheid om jouw eigen unieke stijl te laten zien. Met de keuze uit verschillende mogelijkheden voor de bekleding, zoals kleurrijk leder, levendige stoffen of een combinatie van beiden en de diverse poot-opties, kun je een verfijnd meubel creëren dat perfect past bij jouw smaak en interieur. Ontdek de veelzijdigheid van de '5th Avenue' en transformeer je woonruimte in een oase van luxe en comfort in elke denkbare opstelling.

5th avenue bank

Laat je inspireren door de rijkdom van 5th Avenue

De legendarische 5th Avenue-wijk gelegen in het hart van Manhattan in New York City is synoniem geworden met elegantie en luxe. Het is een plek waar de allerbeste winkels en boetieks te vinden zijn en waar de meest indrukwekkende architectuur je tegemoetkomt, waaronder het Empire State Building, Rockefeller Center en St. Patrick's Cathedral.

Baenks heeft deze inspiratiebron gebruikt om de collectie '5th Avenue' zitmeubels te creëren. De bank als 2, 2,5 of 3 zitsformaat en (draai)fauteuil stralen dezelfde tijdloze stijl en klasse uit als de wijk zelf. Met een verfijnd ontwerp en uitstekend comfort brengen ze zo een vleugje glamour in jouw interieur. Het plaatje maak je helemaal compleet met een extra hocker in dezelfde stijl. Speechless?

eetkamerstoelen baenks

Personaliseer je zitmeubel met hoogwaardige bekleding opties

Een van de opvallende kenmerken van de collectie '5th Avenue' is de mogelijkheid om je nieuwe bank of fauteuil te laten bekleden met een duo-stoffering. Dit stelt je in staat om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren die naadloos aansluit bij jouw interieursmaak. Kies voor een gedurfde combinatie die de aandacht trekt of ga voor een subtielere mix die elegantie uitstraalt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van leer en stof, wat zorgt voor een spannend en uniek effect? Of ga je liever voor een uitvoering met twee kleuren leer, waardoor een klassieke en stijlvolle uitstraling ontstaat?

Check it out!

Wil je de combinatiemogelijkheden van de '5th Avenue' zelf ervaren? Bekijk hier de voorbeelduitvoeringen van zowel de bank als de fauteuil. Zo kun je inspiratie opdoen en zien hoe verschillende bekleding-opties eruit zien in de praktijk. Je ziet het; met de '5th Avenue' ben je de ontwerper van jouw eigen meesterwerk! 

Ontdek de verscheidenheid aan poten en vind de perfecte match

Naast de keuze voor de bekleding, biedt Baenks ook diverse poot-opties voor de '5th Avenue' fauteuil. Zo creëer je een sierlijke basis. Je kunt kiezen uit twee metalen frames en twee draaipoten, waarmee je je zitmeubel afstemt op je persoonlijke stijl en voorkeur. Of je nu gaat voor een moderne, strakke uitstraling met een metalen frame of een meer speelse look met draaipoten, de '5th Avenue' biedt je de vrijheid om te experimenteren en je eigen unieke stempel te drukken.

Take a look!

Ook deze opties voor pootjes onder je '5th Avenue' kan je nader bekijken. Zie deze voorbeelduitvoeringen van de pootvarianten voor de stijlvolle meubelcollectie.

eetkamerstoelen baenks

Ga er maar voor zitten

Bezoek de productpagina's van Baenks voor meer informatie en om de voorbeeld-uitvoeringen van de '5th Avenue' te bekijken. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van de brandstores van Baenks. Ze staan altijd voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Wil je de '5th Avenue' modellen in ‘real life’ bewonderen voordat je een beslissing neemt? Breng dan een bezoek aan ééen van deze Baenks-brandstores die het dichtst bij jou in de buurt is. Hier kun je niet alleen de bijzondere '5th Avenue'-meubels bekijken, maar ook de andere prachtige meubelcollecties van Baenks ontdekken. 

Creëer een stijlvolle woonruimte met Baenks' 5th Avenue

Laat je dus inspireren door de luxe en elegantie van de 5th Avenue wijk in New York en geef jouw interieur een verfijnde upgrade met het unieke zitmeubel '5th Avenue' van Baenks. Met de mogelijkheid om jouw bank of fauteuil te personaliseren met de verschillende bekleding-opties en pootvarianten, kun je een meubelstuk creëren dat volledig past bij jouw stijl en smaak. Er is, als klap op de vuurpijl, ook nog eens een lage en hoge rughoogte mogelijk bij elke uitvoering voor het beste zitcomfort. Talk to you later!!