Lederen banken

De functionele lederen bank is een moderne loungebank geworden die volledig samen te stellen is en die aan al jouw wensen voldoet. De juiste zitbank ondersteunt alle houdingen perfect. Bijvoorbeeld door middel van een andere zitdiepte of verstelbare hoofdsteunen.

LEDEREN ZITBANKEN

Leder en hout zijn de ingrediënten voor een natuurlijke woonstijl, en vinden hun oorsprong in het hart van de natuur. Kleurrijke materialen en houten poten. De zitbanken, fauteuils en hoekbanken van Baenks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Een bijzonder hoogtepunt voor de collectie zijn de banken gemaakt van echt leder. Bijna alle modellen van de Baenks banken collectie zijn verkrijgbaar in alle ledervarianten, aan de hand hiervan kun je dus jouw eigen persoonlijke droombank genereren.

MODERN ONTWERP EN DE BESTE MATERIALEN

Steeds meer mensen verlangen weer naar rust en kwaliteit, weg van de menigte, digitalisering, massaproductie en snelle beslissingen. Waar kun je dit beter dan in je eigen huis? Het was een aantal jaar geleden haast ondenkbaar, maar het is inmiddels ontwikkeld tot een ware trend. Minimalistisch, strakke lijnen die gezelligheid uitstralen en je uitnodigen om te loungen. Het huis wordt weer gezien als stijlvol toevluchtsoord, gekenmerkt door unieke en comfortabele banken.

COMFORTABELE, LEDEREN BANKEN

De leren banken van Baenks kenmerken zich door het uitstekende design en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt. Maar het comfort is nog altijd erg belangrijk, ook bij Baenks. Daarom zijn alle 2-zitbanken, 3-zitbanken en hoekbanken voorzien van het beste zitcomfort. Want elke zitbank moet voldoen aan de hoge verwachtingen, ook na een aantal jaar.

Het unieke design van de oogstrelende zitbanken biedt je volop mogelijkheden om bijzonder te wonen. Het prachtige karakter van bank Soho biedt je een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. Omarm het comfort van de Bloomsbury, een nonchalante bank met een strak en luchtig design. Door het fijne onderstel lijkt de bank niet verbonden te zijn met de ondergrond. De kubistische vormen in combinatie met het heerlijk zachte zitcomfort geeft de bank een fashionable touch.