Clarendon

Schitteren van stoerheid, dat is model Clarendon; oneindig veel combinaties zijn denkbaar. Uitgevoerd in stof santos in de frisse kleur grey en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 1,5-zits arm links + 1,5-zits zonder armen +hoek afgeschuind + 2,5-zits arm rechts inclusief 4 lendekussens in stof santos, kleur: grey. Met de opties mat zwart metalen poten type 3M8K5-13cm hoog en elektrisch verstelbare relaxfunctie in het 1,5-zits element. Afmetingen: H83 x B337 x D297/107 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

€ 3.549,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 2.749,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Clarendon

Ontdek de Clarendon hoekbank

De hoekbank Clarendon heeft een schitterende uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een hoekbank van Baenks. De hoekbank is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Dus wil je dat deze mooie hoekbank binnenkort schittert bij jou in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zal je versteld staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien deze ontzettend veel mogelijkheden heeft om helemaal naar jouw wensen samen te stellen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Clarendon, een strakke hoekbank met uitstekend zitcomfort!

Je kunt zelf je favoriete stof of microleder uitkiezen waardoor je deze Clarendon extra persoonlijk maakt. Daarbij kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Clarendon hoekbank. In onze showroom kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stalen. De diverse stoffen en microledersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je nieuwe hoekbank Clarendon. Tevens heb je keuze uit diverse poten en poothoogtes in hout of metaal, en kun je kiezen uit een hoofdsteun in 2 breedtematen. Als extra luxe accent is er de mogelijkheid om een relaxfunctie met motor (optioneel met accu verkrijgbaar) te kiezen bij de 1,5-zits 80cm breed en 1,5-zits 100m breed, waarmee je het voetgedeelte omhoog kunt verstellen voor extra comfortabel loungen. Voor optimaal zitcomfort combineer je deze relaxfunctie met een hoofdsteun.

Hoekbank Clarendon; Zitcomfort & Vakmanschap

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de Clarendon hoekbank, waarbij je kunt kiezen uit 2 typen rugcomforts. Clarendon wordt standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Standaard is het zitkussen voorzien van een kern van uitstekende koudschuim en het rugkussen heeft een mixvulling (siliconen balletjes in combinatie met schuimvlokken). Tegen meerprijs kun je bij model Clarendon kiezen voor koudschuim in de rugkussens. Kom naar één van onze winkels en ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en microleder in vele kleuren. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Clarendon wordt standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Standaard is het zitkussen voorzien van een kern van uitstekende koudschuim en het rugkussen heeft een mixvulling (siliconen balletjes in combinatie met schuimvlokken). Tegen meerprijs kun je bij model Clarendon kiezen voor koudschuim in de rugkussens. Kom naar één van onze winkels en ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past.

Poten

Bij de hoekbank Clarendon heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse poten en poothoogtes in hout of metaal. Door de verschillende poothoogtes kun je 3 zithoogtes creëren. De metalen poten zijn in diverse kleuren mogelijk. De houten poten zijn in eiken en beuken leverbaar, natuurlijk weer in vele actuele kleuren. Je kunt jouw nieuwe hoekbank Clarendon dus helemaal naar eigen wens samenstellen om je zithoek net een stukje persoonlijker te maken.

Accessoires

Bij ieder element, behalve bij de hocker en de hoekelementen, wordt standaard per zitgedeelte een lendekussen meegeleverd in dezelfde kleur. Daarnaast kun je je hoekbank Clarendon helemaal compleet maken met de bijpassende hoofdsteun, welke in 2 verschillende breedtematen leverbaar is. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Clarendon hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze hoofdsteun een persoonlijk tintje geven aan je hoekbank Clarendon door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Functioneel

De 1,5-zits elementen 80cm en 100cm breed zijn mogelijk met een relaxfunctie met motor (optioneel met accu verkrijgbaar), waarmee je het voetgedeelte omhoog kunt verstellen.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.