Bayside

Bayside

Modieus, strak, maar vooral afgewerkt met stijlvolle details zoals de opvallende vlindernaad. Uitgevoerd in stof bloq in de actuele kleur niagara en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 2,5-zitsbank met arm links + hoek met eiland rechts in stof bloq, kleur: niagara. Met zwart metalen poten en pocketvering met koudschuim in de zitting. Afmetingen: H78 x B271 x D198/96 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

€ 1.999,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 1.799,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Bayside

ONTDEK DE BAYSIDE HOEKBANK

De hoekbank Bayside is een modern vormgegeven loungebank. De Bayside is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je bank beleeft. Dit eigentijdse model beschikt over een heerlijk zitcomfort en is geheel naar eigen wens samen te stellen als bijvoorbeeld een 3-zitsbank of als comfortabele loveseat. De hoekbank heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een bank van Baenks. De comfortabele volle zit- en rugkussens geven deze hoekbank een moderne uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

HOEKBANK BAYSIDE; ZITCOMFORT EN VAKMANSCHAP

Ervaar het zitcomfort van de Bayside hoekbank. Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Allereerst is er gebruik gemaakt van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. De zitkussens zijn voorzien van een kern van kwalitatief uitstekende pocketvering met een afdeklaag van HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. De rugleuning is gevuld met kwalitatief hoogwaardig polyetherschuim. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Bayside te genieten.

BAYSIDE, EEN MOOIE COMBINATIE TUSSEN MODERN EN LIFESTYLE

De Bayside leent zich uitstekend om in stof uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele stofsoorten in prachtige kleuren. Onze interieuradviseurs kunnen je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote kleurstalen. De diverse stofsoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Toch liever een lederen bank, uiteraard is er ook een ruime keuze uit diverse leersoorten welke te combineren zijn met de meubelen uit de Baenks collectie; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je meubelen.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je hoekbank. Naast kleur is de keuze tussen stof of leder essentieel. Stof is over het algemeen beter betaalbaar dan leder. Maar stof ademt van nature dan ook veel meer. Leder is zacht en soepel en zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast heeft leder weinig onderhoud nodig en is het gemakkelijk schoon te maken. De hoekbank Bayside is verkrijgbaar in tal van kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de hoekbank Bayside. Deze bank is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. De zitkussens zijn voorzien van een kern van kwalitatief uitstekende pocketvering met een afdeklaag van HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. De rugleuning is gevuld met kwalitatief hoogwaardig polyetherschuim. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Bayside te genieten.

Poten

Bij de hoekbank Bayside heb je de mogelijkheid om te kiezen uit mooi vormgegeven poten. Deze metalen poten combineren goed bij de strakke lijnen van de bank Bayside. De metalen designpoten zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart zoals op het showroommodel is gepresenteerd, geborsteld of chroom. Hiermee maak je de hoekbank Bayside net een stukje persoonlijker.

Accessoires

Maak je hoekbank Bayside nu helemaal compleet met de bijpassende Dayton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Bayside hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je bank Bayside door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.