Dadeland

Dadeland

Elegant en arrogant tegelijk, maar uitermate comfortabel; dat is de Dadeland. Uitgevoerd in gewaxt leder nouveau in de tijdloze kleur cognac en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 3-zitsbank arm links + longchair arm rechts in leder nouveau, kleur: cognac. Met metalen poten in de kleur bronzo antico. Afmetingen: H77 x B294 x D162/102 cm.

€ 5.199,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 3.699,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Dadeland

Ontdek de Dadeland hoekbank

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Dadeland en neem plaats op deze royale hoekbank. Het unieke design van de oogstrelende hoekbank Dadeland maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Deze stijlvolle bank is dankzij de strakke vormgeving en de kleur een echte eyecatcher in je interieur. Tevens biedt de Dadeland je een optimaal zitcomfort en is gemaakt van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een bank van Baenks. De comfortabele volle zit- en rugkussens en de opvallende metalen poten geven deze hoekbank een rijke uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Hoekbank Dadeland, voor een heerlijk zitcomfort

Een bank moet functioneel maar ook heerlijk comfortabel zijn. Hoekbank Dadeland van Baenks weet deze kenmerken als geen ander te combineren. De Dadeland straalt één en al comfort uit en is de ideale loungebank om heerlijk in te ontspannen. De Dadeland hoekbank is leverbaar in diverse stoffen en ledersoorten. Zo maak je van de Dadeland een bank passend in elk interieur. Daarnaast voelen de zitting en rug aan als één groot kussen, waardoor je heerlijk kunt ontspannen.

Dadeland hoekbank, zitcomfort gecombineerd met een strak design

Naast het mooie design is de luxueuze Dadeland verkrijgbaar in diverse opstellingen. Of kies voor de compacte 2-zitsbank, charmante 2,5-zitsbank of een stoere 3-zitsbank. De zit- en rugkussens zijn standaard uitgevoerd met een vulling van kwalitatief hoogwaardig HR-koudschuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Dadeland zich kan meten met de beste merken. Tevens is de hoekbank Dadeland standaard voorzien van luxe verstelbare hoofdsteunen, welke eenvoudig op elke zitplaats in de juiste stand gezet kunnen worden. Hiermee kun je heerlijk ontspannen op de bank plaatsnemen met een mooi boek en een goed glas wijn.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Dadeland. Deze hoekbank is standaard voorzien van elastische singelbanden in de zitting en rugleuning. De zit- en rugkussens zijn standaard uitgevoerd met een vulling van kwalitatief hoogwaardig polyether-schuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Dadeland zich kan meten met de beste merken.

Poten

Bij de hoekbank Dadeland heb je de mogelijkheid om te kiezen uit mooi vormgegeven poten. Deze metalen poten combineren goed bij de strakke lijnen van de Dadeland. De metalen designpoten lopen door op de zijkant van de armleuning en zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren: bronzo antico zoals op het showroommodel is gepresenteerd, graubraun, chroom, RVS of mat zwart. Hiermee maak je de hoekbank Dadeland net een stukje persoonlijker.

Hoofdsteunen

De hoekbank Dadeland is standaard uitgevoerd met luxe verstelbare hoofdsteunen. Deze kun je eenvoudig in de juiste stand zetten waarmee je op elk gewenst moment de ondersteuning kiest die je nodig hebt, zodat jij optimaal kunt genieten in deze luxe hoekbank. Per ruggedeelte is de hoofdsteun afzonderlijk te verstellen, je partner kan dus een andere stand kiezen dan jij. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze prachtige hoekbank.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.