Bondi

Eigenwijs, helemaal van deze tijd en gekenmerkt door een uitgesproken design. Uitgevoerd in stof nancy in de zachte kleur nature en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: longchair 90 XL arm links + 2,5 zits zonder armen + hoekelement (90) + 1 zits met eiland rechts in stof marilyn, kleur: beige. Met metalen poten type blues in zwart en uitgevoerd met armleuning memphis. Afmetingen: H80 x B392 x D238/101 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

€ 4.499,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 4.199,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Bondi

Ontdek de Bondi hoekbank

Design hoekbank Bondi heeft een enorm eigenwijze uitstraling door de vele mogelijkheden en is gemaakt van de beste materialen. Naast perfecte looks biedt Bondi je het ultieme Baenks zitcomfort. De Bondi hoekbank is geen doorsnee bank en is een eyecatcher voor je woonruimte. Dus wil je dat deze mooie hoekbank binnenkort schittert in jouw woonkamer, breng dan snel een bezoek aan één van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden. Deze luxe bank is namelijk perfect aan te passen op jouw persoonlijke woonwensen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Bondi, stel je ideale bank samen!

Oneindig veel mogelijkheden, dat biedt de Bondi. Je kunt jouw droombank volledig samenstellen door de keuze uit vele elementen. Denk aan een mooie hoekbank met een eigenwijs lounge gedeelte of een charmante 2-zitsbank. De Bondi bank heeft de keuze uit drie verschillende armleuningen, welke alle drie een eigen uiterlijk hebben. Zorg daarnaast voor nog meer expressie door de ruime keuze aan pootjes in metaal en hout, of een contrastbies om de strakke lijnen te accentueren. Stel zelf het zitcomfort samen door de verschillende soorten kussenvullingen; standaard zijn de zit- en rugkussens voorzien van koudschuim met een afdeklaag van synthetische vezel. Wij kozen voor onze showroom voor dit type comfort omdat wij dit het beste bij de bank vinden passen. Maar niets is persoonlijker dan het ervaren van zitcomfort, zo is deze bank tevens tegen meerprijs te leveren met een afdeklaag van veren of een kern van memoryfoam. Ervaar zelf in de winkel wat het beste bij je past!

Hoekbank Bondi, vakmanschap met een expressieve look

In het ontwerpproces van Bondi is de nadruk gelegd op mooie lijnen en fijne details. Hierdoor is een bank ontstaan die gekenmerkt wordt door een expressieve look en een echte eyecatcher vormt binnen elke woonkamer. En door toevoeging van de optionele back support cushions of hoofdsteun creëer je een geheel eigen look.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

De designbank Bondi heeft niet alleen een schitterende uitstraling, ook het zitcomfort laat niets te wensen over! Deze hoekbank is voorzien van nosag-veren in de zitting en wordt standaard uitgevoerd met hoogwaardig HR-schuim. Voor de zitkussens kun je kiezen uit drie varianten; met een afdeklaag van synthetische vezels (zoals op showmodel in de winkels), met een afdeklaag van een combinatie van veren en synthetische balletjes of een afdeklaag van memoryfoam. De toplaag met verenmix geeft de hoekbank Bondi een nonchalanter uiterlijk en zitcomfort. Bij uitvoering in memoryfoam zal de bank uiterlijk niet afwijken van de basisversie met HR-schuim, het verschil ervaar je dan in het zitcomfort. Memoryfoam past zich namelijk aan op de vormen van het lichaam, een eigenschap die voor veel mensen een meerwaarde biedt.

Poten

Bij de hoekbank Bondi heb je de mogelijkheid om te kiezen uit mooi vormgegeven metalen of stoere houten poten welke perfect combineren met de strakke lijnen van de Bondi hoekbank. De poten zijn beschikbaar in drie verschillende metalen uitvoeringen en in drie verschillende houten poten. De houten poten zijn verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren. Stel dus helemaal naar eigen wens jouw hoekbank Bondi samen en maak de zithoek net een stukje persoonlijker.

Bies

De Bondi hoekbank wordt standaard geleverd met een bies. Ben je fan van kleurencombinaties? Dan heb je bij de Bondi hoekbank de mogelijkheid om je bank met een bies in contrastkleur te bestellen. De biezen op de armleuning, rug- en zitkussens worden dan voorzien van een andere stof- of lederkleur. Je hebt keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren waardoor je zelf de regie hebt over de perfecte kleurcombinaties. Vaak is er al een kleur aanwezig in de woonkamer die met regelmaat terugkomt, bijvoorbeeld in de accessoires, decoratie of schilderijen. Met een contrasterende bies heb je de mogelijkheid om je bank perfect te combineren met de rest van je woonkamer.

Armleuningen

De hoekbank Bondi is te verkrijgen met drie verschillende armleuningen. Met deze armleuningen kun je zelf het uiterlijk van de Bondi bepalen. Zo heb je de keuze uit armleuning carter; deze armleuning is 7 cm breed. Hiermee creëer je een fijnere, elegante look aan de hoekbank Bondi. De armleuning baker is 20 cm breed en loopt deels schuin af naar het zitgedeelte. Dan hebben we nog de armleuning memphis, deze is maar liefst 24 cm breed (zoals gepresenteerd op het showroommodel) en geeft de Bondi een stoer uiterlijk. De hoogte van de armleuningen is bij alle drie de varianten hetzelfde; 60 cm.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.