Milos salontafel

Milos salontafel

Verfijnde belijning in combinatie met intense kleuren, een prachtig sieraad in een moderne woonkamer. Uitgevoerd met metalen blad in zandkleur en onderstel in zwart metaal. Zoals getoond: salontafel metaal met zandkleurig blad en zwart onderstel. Afmetingen: H37,5 x ø99 cm.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen.

€ 699,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 649,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Milos salontafel

Ontdek de Milos salontafel

De salontafel Milos is een slank vormgegeven tafel in metaal. De salontafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit slanke model beschikt over 3 verschillende afmetingen, waardoor deze geheel naar eigen wens passend te maken is voor jouw woonkamer. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een salontafel van Baenks. Het zwart metalen design-onderstel in combinatie met het zandkleurige metalen blad geven deze salontafel een karakteristieke uitstraling.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Salontafel Milos is leverbaar in 3 kleurmogelijkheden; zandkleurig blad met zwart onderstel (zo staat deze ook gepresenteerd in de winkels), een platinumkleurig blad met zwart onderstel of geheel zwart. Hiermee kun je je eigen salontafel-set samenstellen door verschillende maten of verschillende kleuren te combineren.

Afmetingen

De salontafel Milos is in 3 afmetingen leverbaar; rond 99 cm, rond 70cm of rechthoekig 100 x 60 cm. Afhankelijk van de ruimte die je in je woonkamer hebt, kun je de afmeting van je nieuwe salontafel daarop afstemmen. Laat je in de winkel informeren over de eigenschappen van metaal. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.