Jambini salontafel

Jambini salontafel

Een opvallende salontafel, welke gekenmerkt wordt door een rond blad op een rank metalen frame. Het keramieken blad in de prachtige kleur gemarmerd mat met metalen frame zwart gelakt. Zoals getoond: salontafel met zwart metalen onderstel en blad in keramiek gemarmerd mat. Afmetingen: H40 x ø90 cm.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen.

€ 779,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 779,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Jambini salontafel

Ontdek de Jambini salontafel

De salontafel Jambini is een strak vormgegeven tafel en krijgt door het ranke metalen frame een bijzonder luchtige uitstraling. De salontafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Model Jambini beschikt over diverse materiaal-, kleur- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. Het metalen frame is mogelijk in zwart gelakt of gepolijst edelstaal. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een salontafel van Baenks. Het ranke metalen onderstel in combinatie met het keramieken blad geven deze salontafel een design-uitstraling.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je salontafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete materiaal te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van glas, keramiek en metaal. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Afmetingen

De tafelserie Jambini is in 2 afmetingen mogelijk, waardoor je de verschillende maten kunt combineren tot een leuke salontafelset. Kom hiervoor naar één van onze winkels zodat je je wensen met onze verkoopadviseur kunt bespreken.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.