Bijzettafels

Buiten het feit dat bijzettafels ambiance in je living brengen, zijn bijzettafeltjes uitermate multifunctioneel. Handig om je enorme stapel leesvoer op te leggen of een kopje koffie dicht bij je te plaatsen, maar ook ideaal om mooie decoratie een bijzonder plekje te geven. De ruime collectie bijzettafeltjes van Baenks bestaat uit strak vormgegeven sidetables welke mogelijk zijn in vele kleuren en uitvoeringen. Een prachtige collectie die aansluit bij diverse woonstijlen en wensen. Je kunt kiezen voor één bijzettafel of juist meerdere om in verschillende hoogtes te combineren tot een eiland. In de smaakvolle Baenks collectie vind je diverse mooie modellen, van een ranke bijzettafel in lak tot een stoere sidetable in metaal met eikenhouten blad.

MULTIFUNCTIONELE BIJZETTAFELS

Je houdt je kamer heerlijk opgeruimd door één of meer slim geplaatste bijzettafeltjes. Let daarbij goed op de verschillende vormen, omdat een vierkante versie heel anders overkomt dan een ronde. En speel met kleur; kies voor toon - in - toon om een rustig geheel te maken, of juist felle contrastkleuren om spanning te creëren in je woonkamer. Voor een origineel en speels effect combineer je diverse soorten multifunctioneel inzetbare bijzettafels in verschillende kleuren, materialen en vormen samen tot jouw nieuwe smaakvolle salontafel.

CREATE YOUR OWN SIDETABLE

Think out of the box! Je kunt je nieuwe design bijzettafel natuurlijk ook inzetten als origineel nachtkastje! Wees creatief en wend een bijzettafel eens aan voor een ander doel. De sidetables van Baenks zijn van uitstekende kwaliteit en ontwikkeld met aandacht, passie en liefde voor het vak. Wanneer je een sidetable hebt gevonden die perfect matcht met je persoonlijke woonwensen, dan kun je deze makkelijk online bestellen bij Baenks. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om onze collectie design bijzettafels te komen bekijken in één van onze shops. Ons team van deskundige interieuradviseurs kunnen je vanzelfsprekend voorzien van passend advies voor jouw nieuwe bijzettafel!