Zuccotti bijzettafel

Zuccotti bijzettafel

Rank, strak en daardoor een modieus sieraad in elke woonkamer. Uitgevoerd met scherp verjongd rond blad in HPL in de trendy kleur noce milano en metalen huntington-frame in mat zwart. Zoals getoond: bijzettafel met rond blad in HPL, kleur noce milano en metalen huntington-frame in de kleur mat zwart. Afmetingen: H35 x Ø50 cm.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen.

€ 479,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 479,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Zuccotti bijzettafel

Ontdek de Zuccotti bijzettafel

De bijzettafel Zuccotti is een strak vormgegeven tafeltje. De bijzettafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit strak vormgegeven model beschikt over vele kleur- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. Tevens kan Zuccotti met triangel-vormig blad geleverd worden. Wanneer je diverse maten, kleuren en hoogtes combineert, kun je je eigen invulling geven aan Zuccotti als salontafel. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een bijzettafel van Baenks. Het strakke huntington-onderstel in combinatie met het scherp verjongde HPL blad geven deze bijzettafel een elegante uitstraling. Daarnaast is het onderstel ook mogelijk als slanke 3-poot.

Een mooie combinatie tussen design en praktisch

HPL staat voor High Pressure Laminate, oftewel `hoge druk laminaat¿ en is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer hard, dicht en vormvast blad. HPL is een zeer sterk materiaalsoort met een glad, niet-poreus oppervlak en heeft daardoor een aantal voordelige eigenschappen: schokbestendig, kras- en slijtvast, kleurvast en lichtecht, eenvoudig reinigbaar, hittebestendig en ondoordringbaar voor vocht (hygiënisch).

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je bijzettafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete materiaal te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit diverse structuren en kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van HPL. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Details

De ronde bijzettafel Zuccotti is in diverse hoogtes mogelijk. Tevens is model Zuccotti leverbaar met blad in triangel-vorm. Ook voor het onderstel heb je keuze uit 2 soorten: het huntington-frame of slanke 3-poot, beide in zwart metaal. Afwijkende vormen en maten zijn ook leverbaar, prijs hiervoor is op aanvraag in de winkel.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.