Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten, een vraag over onze winkels of een andere vraag en staat deze niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken via:

Onze Shops

Ervaar Baenks Fashionable Furniture in onze shops in Cruquius, Groningen, Helmond, Huissen, Oostburg, Roermond, Uden, Vriezenveen & Wijchen.

ADRESGEGEVENS >>

Plan je bezoek

Wij heten je hartelijk welkom in één van onze shops. De place to be voor advies en waar je optimaal in alle rust de wereld van Baenks kunt beleven.

PLAN JE BEZOEK >>

NEED A PRICE?

Hebben we jou kunnen verleiden met onze Fashionable Furniture en wil je meer weten over een andere bekleding, maat of opstelling?

OFFERTE AANVRAGEN >>

 

Garantie

Het Baenks Service Team staat je graag te woord van maandag t/m vrijdag via telefoonnummer: +31 (0)88 111 0506 of premiumgarantie@baenks.nl.

ONLINE SERVICE-AANVRAAG INDIENEN >>

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Heb je al gekeken bij onze veelgestelde vragen? Misschien kun je het antwoord hier terugvinden.

VEELGESTELDE VRAGEN >>

Contact

Heb je een vraag over onze producten, een vraag over onze winkels of een andere vraag en staat deze niet tussen de veelgestelde vragen?

NEEM CONTACT OP >>

 

Garantie & Onderhoud

7 jaar premium garantie

Wanneer je bij Baenks hebt gekocht staat dit garant voor kwaliteit. Met de garantie van Baenks heb je de zekerheid dat je 7 jaar gegarandeerd plezier van je meubel hebt.

MEER INFORMATIE >>

Furniture protect

Je nieuwe zitmeubel wil je natuurlijk optimaal beschermen, kies dan ook voor Baenks Furniture Protect.

MEER INFORMATIE >>

Onderhoudsadvies

Om optimaal van jouw meubelen te kunnen genieten en ze ook voor de toekomst zo mooi te behouden, is het belangrijk dat je voor het juiste onderhoud zorgt.

MEER INFORMATIE >>