Relaxfauteuils

Je voelt jezelf de koning te rijk in jouw eigen nieuwe troon; de relaxfauteuil. De lederen relaxfauteuil heeft net als de lederen eetstoelen of lederen bank een luxe en solide uitstraling. Leder is een natuurlijk en duurzaam product wat met de juiste omgangsvorm en behandeling jaren lang meegaat. Wij bieden je dan ook maar liefst 7 jaar garantie op deze meubelen.

RELAXSTOELEN MET RIANT ZITCOMFORT

Een relaxfauteuil is een fraaie blikvanger in jouw interieur, waarmee je een ontspannen en huiselijke sfeer creëert. Bij Baenks vind je wonderschone en comfortabele relaxstoelen. Omarm het comfort van een loungestoel en nestel je na een drukke dag in een heerlijk, zacht exemplaar. De collectie relaxfauteuils bestaat uit modellen van ongekende finesse en pure schoonheid. Bij Baenks vind je elegante fauteuils met een luxueus en royaal design en draaibare, verstelbare modellen kunnen zowel in stof als leder uitgevoerd worden. Bewonder het delicious design van de bijzondere relaxstoelen bij Baenks!

BIJZONDERE RELAXFAUTEUILS MET DIVERSE OPTIES

Op zoek naar een verstelbare loungestoel met functioneel en modern design? De elegante leren relaxfauteuil biedt je, door middel van de speciaal ontwikkelde mechaniek, in iedere verstelbare positie een uitmuntend zitcomfort! Uiteraard zijn de relaxstoelen van Baenks uit te breiden met verstelbare functies, tevens kun je diverse modellen voorzien van extra comfort door de bijpassende hockers en voetenbankjes.

RELAXFAUTEUILS ONLINE BIJ BAENKS

Bij Baenks vind je een ruime collectie relaxfauteuils passend bij jouw persoonlijke woonwensen en het desgewenst comfort. Bestel eenvoudig een relaxstoel online of ervaar het bijzondere comfort en oogstrelend design in onze showroom. Ons team van deskundige interieuradviseurs kunnen je desgewenst voorzien van passend advies voor jouw nieuwe relaxfauteuil!