Loveseats

Zoek je een heerlijk plekje om weg te kruipen? Onze collectie loveseats geeft jou die mogelijkheid! Bij Baenks vind je de loveseat waar je al lang naar op zoek bent. Natuurlijk is de loveseat een eyecatcher, maar daarnaast kun je er ook ontzettend goed in zitten of hangen. Samen of alleen, aan jou de keuze!

LOVESEATS TO LOVE

De loveseats in de Baenks collectie zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, mogelijk in diverse kleuren en materialen waarmee je je eigen design kunt benadrukken en je woonkamer compleet maken. Denk aan stof, leder of microleder, vanzelfsprekend allemaal van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we jou met gerust hart maar liefst 7 jaar garantie geven op alle meubelen van Baenks.

COMFORTABEL GENIETEN

Alle loveseats van Baenks zijn natuurlijk ook banken mogelijk, waarmee je eindeloos kunt combineren om je perfecte zithoek te creëren. Vergeet hierbij ook de sierkussens niet, waarmee je extra comfort kunt verkrijgen in je loveseat. Ook zijn bijpassende hockers leverbaar. Durf met kleuren te spelen om het een spannend geheel te maken, of houd het juist ton-sur-ton met alles in dezelfde tinten voor een rustgevende sfeer? Ook geen probleem, we denken graag met je mee.

Ook kun je bij de loveseats van Baenks kiezen uit verschillende zitcomforts, zodat jij je loveseat kunt samenstellen naar je meest comfortabele zitplek. Dan zul je urenlang kunnen loungen in je loveseat.

LOVESEAT HELEMAAL NAAR JOUW ZIN

Wanneer je een loveseat gevonden hebt die helemaal naar je zin is, kun je deze online bestellen, of kun je een bezoek brengen aan de Baenks showroom. En wanneer je de perfecte loveseat nog niet gevonden hebt, kun je bij Baenks terecht voor persoonlijk advies door één van onze interieuradviseurs. Ons deskundige team van interieuradviseurs staat voor jou klaar om een loveseat te vinden die perfect past in jouw woonkamer.