Fauteuils

Op zoek naar mooie fauteuils voor jouw interieur? Dan ben je bij Baenks aan het juiste adres. Een bank in huis is prettig, maar neemt ook veel ruimte in beslag. Een goed alternatief is een mooie fauteuil. Ze zitten heerlijk, zijn eenvoudig te plaatsen in jouw interieur en bieden net zo veel comfort als een bank en geven karakter aan een interieur. Plaats een echte klassieker in een fijne hoek in jouw kamer om daar ontspannen een boek te lezen of een goed glas wijn te nuttigen. Plaats er een bijzettafel naast en de setting is compleet. Of zet een mooie set moderne fauteuils bij jouw bank in de zithoek voor een speels effect en hét ultieme comfort.

WAT IS JOUW IDEALE FAUTEUIL?

Een luxe fauteuil is er in vele soorten, kleuren, materialen en afmetingen. Ook de prijs kan behoorlijk variëren. Vaak is dit afhankelijk van de bekleding. Ben je op zoek naar een fauteuil waar je na een lange dag heerlijk in kunt ontspannen en even kan wegdromen? Door de vele mogelijkheden van onze fauteuils zijn deze geschikt voor elke woonkamer en uiteenlopende functies. Baenks heeft nog meer prachtige en comfortabele fauteuils in hun collectie. Absoluut het bekijken waard!

FAUTEUIL KOPEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Met zo veel keuze begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Daarom delen we graag onze kennis en passie en helpen je graag met het bestellen van jouw fauteuil. Baenks denkt graag mee om samen met jou een perfect interieur samen te stellen waarin alle meubelen helemaal tot zijn recht komen. Neem gerust foto’s of stalen van jouw huidige interieur mee, zodat wij je het beste kunnen adviseren over kleur en materiaal. Dan zorgen wij dat er een lekker kopje koffie voor je klaar staat.

VRAGEN OVER ONZE FAUTEUILS?

Even niet in de gelegenheid om de showroom van Baenks te bezoeken? Baenks is telefonisch ook bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Mocht je een vraag hebben over de mogelijkheden van onze fauteuils, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.