Calabritto Relaxfauteuil

Calabritto Relaxfauteuil

De elegante Calabritto relaxfauteuil is gemaakt met de typische Scandinavische stijl en kwaliteit. Gestoffeerd in en prachtig combinatie van microleder Bull en stof Chronotex in prachtige lichtgrijs, en uiteraard uitgevoerd met het speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: relaxfauteuil maat Medium in microleder Bull, kleur lichtgrijs, en stof Chronotex, kleur dolphin. Met zwarte metalen 5-teenspoot. Afmetingen: H110 x B78 x D84 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opties.

€ 1.599,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 999,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Calabritto Relaxfauteuil

Ontdek de Calabritto relaxfauteuil

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de relaxfauteuil Calabritto en neem plaats op deze stijlvolle fauteuil. Het unieke design van de oogstrelende relaxfauteuil Calabritto maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Het prachtige karakter van de Calabritto relaxfauteuil biedt je een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. De Calabritto heeft een elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een relaxfauteuil van Baenks. Het comfortabele volle zit- en rugkussen en de modieuze zwarte metalen onderstel geven deze relaxfauteuil een bijzonder rijke uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Stijlvolle relaxfauteuil Calabritto: kleur en stoffering

Vanzelfsprekend kun je zelf je favoriete stof, leder of combinatie van beide uitkiezen waarmee je de Calabritto extra persoonlijk maakt. Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar 1 van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Calabritto relaxfauteuil, zitcomfort gecombineerd met een mooi design

Naast het mooie design is de luxueuze Calabritto verkrijgbaar met diverse pootonderstellen. Zo kun je kiezen voor een stijlvolle schijfpoot in geborsteld metaal of in diverse houtsoorten in verschillende afwerkingen. Naast deze schijfpoot heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor de elegante metalen 5-teenspoot zoals op het showroommodel gepresenteerd is. Deze is verkrijgbaar in de kleuren zwart of aluminium. Tevens is er een strakkere 5-teenspoot mogelijk in mat zwart of geborsteld metaal, of volledig in hout om je relaxfauteuil een retro-touch te geven. Zo heb je alle mogelijkheid om je Calabritto te personaliseren voor jouw interieur.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je relaxfauteuil. In de winkels zetten we de fauteuil neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de relaxfauteuil is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de handmatige verstelbare relaxfauteuil Calabritto door plaats te nemen op deze mooie loungestoel. De relaxfauteuil is zowel in zit- als in rugleuning uitgevoerd met platte nosag veren in vormschuim, met een polargel coating voor extra comfort.

Zitting

De relaxfauteuil Calabritto is verkrijgbaar in drie verschillende maten; Small, Medium en Large. Door deze verschillende maten zijn de afmetingen verschillend. Ook is de zithoogte en zitdiepte afhankelijk van de maat van de stoel. Het grote voordeel van keuze in maat bij deze relaxfauteuil is dat je altijd een goed passende fauteuil hebt om heerlijk in te kunnen relaxen met een mooi boek en een goed glas wijn.

Poten

Naast het mooie design is de luxueuze Calabritto verkrijgbaar met diverse pootonderstellen. Zo kun je kiezen voor een stijlvolle schijfpoot in geborsteld metaal of in diverse houtsoorten in verschillende afwerkingen. Naast deze schijfpoot heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor de elegante metalen 5-teenspoot zoals op het showroommodel gepresenteerd is. Deze is verkrijgbaar in de kleuren zwart of aluminium. Tevens is er een strakkere 5-teenspoot mogelijk in mat zwart of geborsteld metaal, of volledig in hout om je relaxfauteuil een retro-touch te geven.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.