Draaifauteuils

Om optimaal tot rust te komen heeft Baenks een verscheidenheid aan mooie draaifauteuils in collectie. Allemaal mogelijk in prachtige stoffen en robuuste ledersoorten en met een scala aan mogelijkheden voor het onderstel. Stuk voor stuk prachtexemplaren, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Daar zijn we zo zeker van, dat we je maar liefst 7 jaar garantie bieden!

DESIGN MEETS COMFORT

Bij Baenks vind je bijzondere draaifauteuils met opvallend design, waarin je ultiem kunt ontspannen. Neem plaats in één van onze oogstrelende relaxstoelen en laat de drukte van de dag van je afglijden. De draaifauteuils zijn juist ontworpen door onze designers om je dat gevoel te geven. Puur genieten…

UNIEKE DRAAIFAUTEUILS

Voor de draaifauteuils van Baenks heb je keuze uit een bijzonder grote collectie stof en leder; verschillende materialen waarmee je je eigen fauteuil kunt samenstellen. In een stoffen draaifauteuil voel je je direct na het plaatsnemen omarmd. Een lederen draaifauteuil daarentegen geeft juist weer een stoer accent aan je interieur. Tevens heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse poten in vele kleuren, waardoor je je eigen stijl kunt benadrukken. Daarnaast kun je deze draaifauteuils combineren met een voetenbank voor extra luxe en comfort.

ONLINE COMFORT BIJ BAENKS

Je kunt bij Baenks een draaifauteuil natuurlijk online bestellen, als je in onze collectie een perfect bij jou passende relaxstoel hebt gevonden. Maar wij begrijpen ook dat je wellicht eerst wilt proefzitten in onze showroom, om daar te zien wat de mogelijkheden zijn om de draaifauteuil helemaal te matchen bij jouw persoonlijke wensen en interieur. Ons team van deskundige interieuradviseurs kunnen je uiteraard voorzien van passend advies voor jouw nieuwe draaifauteuil! Misschien wil je juist meer relax-mogelijkheden, zoals een verstelbare rugleuning of uitklapbare voetensteun. Daarvoor heeft Baenks voor jou een uitgebreide collectie relaxfauteuils met schitterende tijdloze modellen, alle van topkwaliteit!