Jamison

Jamison

Mix & Match in het kwadraat, dat is model Jamison; oneindig veel combinaties zijn denkbaar. Uitgevoerd in stof santos in de stijlvolle kleur blue, en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 1,5-zits arm B links + 1,5-zits zonder armen + hoekelement + 2,5-zits zonde armen + longchair arm B rechts, zitfront rail seat, rugcomfort VP en rughoogte comfort (midden) in stof santos, kleur: blue. Met zwarte metalen poten type 2H4K-16cm hoog en de opties relaxfunctie, hoofdsteun type design 1x 80cm, 1x 90cm en zitcomfort pocketvering. Afmetingen: H82 x B348 x D288/90 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

€ 3.314,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 2.769,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Jamison

Ontdek de Jamison

De hoekbank Jamison heeft een schitterende uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een hoekbank van Baenks. De design bank is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Dus wil je dat deze mooie hoekbank binnenkort schittert bij jou in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zal je versteld staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien deze ontzettend veel mogelijkheden heeft om helemaal naar jouw wensen samen te stellen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Jamison, een strakke hoekbank met uitstekend zitcomfort!

Model Jamison bezit over extreem uitgebreide mogelijkheden. Je kunt zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze Jamison extra persoonlijk maakt. Daarbij kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Jamison hoekbank. In onze showroom kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stalen. De diverse stoffen en leersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je nieuwe hoekbank Jamison. Tevens heb je keuze uit diverse poten en poothoogtes in hout of metaal, en kun je kiezen uit 3 zitfronten, 3 armleuningen, 3 hoofdsteunen in 5 breedtematen en 3 rughoogtes (hoog, midden en laag). Als klap op de vuurpijl is er de mogelijkheid om een relaxfunctie met motor (optioneel met accu verkrijgbaar) te kiezen bij de 1-zits en 1,5-zits elementen, waarmee je de rugleuning naar achter en voetgedeelte omhoog kunt verstellen voor extra comfortabel loungen. Voor optimaal zitcomfort combineer je deze relaxfunctie met een hoofdsteun.

Hoekbank Jamison; Zitcomfort & Vakmanschap

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de Jamison hoekbank, waarbij je kunt kiezen uit diverse typen zit- en rugcomforts. Jamison wordt standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Standaard is het zitkussen voorzien van een kern van uitstekende koudschuim. Tegen meerprijs kun je bij model Jamison kiezen voor stevige pocketvering of zachte foam sticks. Wanneer je voor foam sticks kiest, wordt de vulling in de rug altijd een mix van dons en synthetische vezels. Bij de zit in koudschuim of pocketvering kun je als rugvulling kiezen voor kwalitatief hoogwaardig polyetherschuim, of tegen meerprijs koudschuim. Kom naar één van onze winkels en ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je hoekbank. Naast kleur is de keuze tussen stof of leder essentieel. Stof is over het algemeen beter betaalbaar dan leder. Maar stof ademt van nature dan ook veel meer. Leder is zacht en soepel en zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast heeft leder weinig onderhoud nodig en is het gemakkelijk schoon te maken. De hoekbank Jamison is verkrijgbaar in tal van kleuren.

Comfort

Bij hoekbank Jamison kun je kiezen uit diverse typen zit- en rugcomforts. Jamison wordt standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Standaard is het zitkussen voorzien van een kern van uitstekende koudschuim. Tegen meerprijs kun je bij model Jamison kiezen voor stevige pocketvering of zachte foam sticks. Wanneer je voor foam sticks kiest, wordt de vulling in de rug altijd een mix van dons en synthetische vezels. Bij de zit in koudschuim of pocketvering kun je als rugvulling kiezen voor kwalitatief hoogwaardig polyetherschuim, of tegen meerprijs koudschuim. Daarnaast kun je uit 3 rughoogtes kiezen; laag, midden of hoog.

Poten

Bij de hoekbank Jamison heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse poten en poothoogtes in hout of metaal. De metalen poten zijn in zwart of geborsteld mogelijk, en er is zelfs een designpoot in koperkleur verkrijgbaar. De houten poten zijn in eiken en beuken leverbaar, natuurlijk weer in vele actuele kleuren. Je kunt jouw nieuwe hoekbank Jamison dus helemaal naar eigen wens samenstellen om je zithoek net een stukje persoonlijker te maken.

Accessoires

Maak je hoekbank Jamison nu helemaal compleet met de bijpassende accessoires zoals een hoofdsteun in 3 verschillende modellen (comfort, design of ergonomic) in diverse breedtematen. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Jamison hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je hoekbank Jamison door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Functioneel

De hoekbank Jamison is te verkrijgen met drie verschillende armleuningen. Met deze armleuningen kun je zelf het uiterlijk van de Jamison bepalen. Zo heb je de keuze uit een rechte 16cm brede armleuning (A), een schuine 14cm brede armleuning (B) of een armleuning met knikfunctie van 17cm breed (C). Tevens kun je kiezen uit 3 verschillende zitfronten (block / rail seat / sandwich, niet mogelijk in combinatie met foam sticks) om je eigen uitstraling aan hoekbank Jamison te geven. Aan jou de keuze! Als klap op de vuurpijl is er de mogelijkheid om een relaxfunctie met motor (optioneel met accu verkrijgbaar) te kiezen bij de 1-zits en 1,5-zits elementen, waarmee je de rugleuning naar achter en voetgedeelte omhoog kunt verstellen.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.