Frattina draaifauteuil

Frattina draaifauteuil

Ranke lijnen bepalen de sterke uitstraling van fauteuil Frattina. Uitgevoerd in stof alpine in de prachtige kleur ivory op de binnenzijde en aan de buitenzijde in leder rebound kleur cognac, uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: draaifauteuil in stof alpine, kleur ivory op de binnenzijde, en buitenzijde in leder rebound, kleur: cognac. Met metalen 5-teens draaivoet. Afmetingen: H109 x B74 x D85 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opties.

€ 999,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 899,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Frattina draaifauteuil

Ontdek de Frattina draaifauteuil

De draaifauteuil Frattina is een geweldig comfortabele loungestoel in een opvallend design, extra geaccentueerd door de toepassing van 2 verschillende materialen. De Frattina is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je fauteuil beleeft. Dit eigentijdse model beschikt over een heerlijk zitcomfort en omarmt je door de hoge rugleuning die ver doorloopt. De draaifauteuil heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een fauteuil van Baenks. Het comfortabele volle zit- en rugkussen geven deze fauteuil een moderne uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fauteuil Frattina; zitcomfort en vakmanschap

Ervaar het zitcomfort van de Frattina draaifauteuil. Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Het metalen frame is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Frattina te genieten.

Frattina, een mooie combinatie tussen design en comfort

De Frattina leent zich uitstekend om een combinatie van materialen te kiezen, zoals we deze ook gepresenteerd hebben staan in de winkels. Maat natuurlijk kan de Frattina ook geleverd worden in geheel leder. Wij hebben de keuze uit vele leersoorten in prachtige kleuren. Onze interieuradviseurs kunnen je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote kleurstalen. De diverse leersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Toch liever een stoffen fauteuil, uiteraard is er ook een ruime keuze uit diverse stofsoorten welke te combineren zijn met de meubelen uit de Baenks collectie. De keuze is oneindig om een prachtige eyecatcher van deze draaifauteuil Frattina te maken.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je draaifauteuil. Naast kleur is de keuze tussen stof of leder essentieel. Stof is over het algemeen beter betaalbaar dan leder. Maar stof ademt van nature dan ook veel meer. Leder is zacht en soepel en zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast heeft leder weinig onderhoud nodig en is het gemakkelijk schoon te maken. En kun je niet kiezen tussen leder of stof, dan kun je materialen combineren op deze fauteuil, om een geheel eigen design te maken. Zo staat deze fauteuil dan ook gepresenteerd in onze showroom.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de draaifauteuil Frattina. Het metalen frame is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Frattina te genieten.

Poten

Bij de draaifauteuil Frattina heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een strak vormgegeven 5-teens draaivoet of een ronde schijfvoet. De 5-teens draaivoet is mogelijk in zwart, chroom of tegen meerprijs in RVS. Er kan tegen meerprijs ook gekozen worden voor een metalen schijfvoet in zwart, chroom of RVS-kleur. Tevens kan de zithoogte naar wens 2cm hoger of lager gekozen worden. Hiermee maak je de fauteuil Frattina net een stukje persoonlijker.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.