Hickson draaifauteuil

Hickson draaifauteuil

Stoer, strak, maar vooral afgewerkt met prachtige details. Uitgevoerd in stof oasis in de actuele kleur shell op de binnenzijde en aan de buitenzijde in leder rebound kleur bottlegreen, uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: draaifauteuil met hoge rug in stof oasis, kleur shell op de binnenzijde, en buitenzijde in leder rebound, kleur: bottlegreen. Met metalen 5-teens draaivoet. Afmetingen: H96 x B83 x D87 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opties.

€ 999,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 829,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Hickson draaifauteuil

Ontdek de Hickson draaifauteuil

De draaifauteuil Hickson is een modern vormgegeven loungestoel. De Hickson is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je fauteuil beleeft. Dit eigentijdse model beschikt over een heerlijk zitcomfort en is ook naar eigen wens samen te stellen als comfortabele vaste fauteuil op sledeframe. Daarnaast is dit model ook leverbaar met lage rug wanneer je dat mooier vindt passen in je interieur. De draaifauteuil heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een fauteuil van Baenks. Het comfortabele volle zit- en rugkussen geven deze fauteuil een moderne uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fauteuil Hickson; zitcomfort en vakmanschap

Ervaar het zitcomfort van de Hickson draaifauteuil. Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Allereerst is er gebruik gemaakt van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Hickson te genieten.

Hickson, een mooie combinatie tussen modern en lifestyle

De Hickson leent zich uitstekend om in leder uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele leersoorten in prachtige kleuren. Onze interieuradviseurs kunnen je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote kleurstalen. De diverse leersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Toch liever een stoffen fauteuil, uiteraard is er ook een ruime keuze uit diverse stofsoorten welke te combineren zijn met de meubelen uit de Baenks collectie. Je kunt zelfs kiezen voor een combinatie van leder en stof op de fauteuil, zoals we deze gepresenteerd hebben in de winkels; op deze manier maak je een prachtige eyecatcher van deze draaifauteuil Hickson.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je draaifauteuil. Naast kleur is de keuze tussen stof of leder essentieel. Stof is over het algemeen beter betaalbaar dan leder. Maar stof ademt van nature dan ook veel meer. Leder is zacht en soepel en zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast heeft leder weinig onderhoud nodig en is het gemakkelijk schoon te maken. En kun je niet kiezen tussen leder of stof, dan kun je materialen combineren op deze fauteuil, om een geheel eigen design te maken. Zo staat deze fauteuil dan ook gepresenteerd in onze showroom.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de draaifauteuil Hickson. Deze fauteuil is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Hickson te genieten.

Zitting

De fauteuil Hickson is verkrijgbaar met 2 rughoogtes; laag (76cm) en hoog (96cm). Door deze verschillende rughoogtes zijn de afmetingen in totale diepte afwijkend. Het grote voordeel van keuze in rughoogte bij deze fauteuil is dat je altijd een goed passende fauteuil hebt om heerlijk in te kunnen relaxen en je optimaal terugtrekken met een interessant boek.

Poten

Bij de fauteuil Hickson heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een strak vormgegeven sledeframe of een draaivoet. Het frame benadrukt de stoere lijnen van de fauteuil Hickson. Het metalen sledeframe is standaard in zwart, en kan tegen meerprijs geleverd worden in RVS. En met de draaipoten maak je van deze fauteuil een comfortabel draaifauteuil. De 5-teens draaivoet is mogelijk in zwart, chroom of tegen meerprijs in RVS. Er kan tegen meerprijs ook gekozen worden voor een metalen schijfvoet in zwart, chroom of RVS-kleur. Bij de draaipoten kan de zithoogte naar wens 2cm hoger of lager gekozen worden. Hiermee maak je de fauteuil Hickson net een stukje persoonlijker.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.