Condotti draaifauteuil

Condotti draaifauteuil

Opvallend aanwezig, maar bovenal extreem comfortabel. Uitgevoerd in stof gianni in de trendy kleur cream, uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: fauteuil in stof gianni, kleur: cream. Op onzichtbaar draaionderstel. Afmetingen: H77 x B72 x D80 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opties.

€ 869,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 799,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Condotti draaifauteuil

Ontdek de Condotti fauteuil

De fauteuil Condotti is een modern vormgegeven loungestoel. De Condotti is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je fauteuil beleeft. Dit eigentijdse model beschikt over een heerlijk zitcomfort en is voorzien van een metalen draaionderstel. De fauteuil heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een fauteuil van Baenks. Het comfortabele volle zit- en rugkussen in combinatie met de royale bies geven deze fauteuil een moderne uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Fauteuil Condotti; zitcomfort en vakmanschap

Ervaar het zitcomfort van de Condotti fauteuil. Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Allereerst is Condotti voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Condotti te genieten.

Condotti, een mooie combinatie tussen modern en lifestyle

De Condotti leent zich uitstekend om in stof uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele stofsoorten in prachtige kleuren. Onze interieuradviseurs kunnen je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote kleurstalen. Toch liever een leren fauteuil, uiteraard is er ook een ruime keuze uit diverse leersoorten welke te combineren zijn met de meubelen uit de Baenks collectie. De verschillende leersoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je fauteuil. Naast kleur is de keuze tussen stof of leder essentieel. Stof is over het algemeen beter betaalbaar dan leder. Maar stof ademt van nature dan ook veel meer. Leder is zacht en soepel en zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast heeft leder weinig onderhoud nodig en is het gemakkelijk schoon te maken. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de fauteuil is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de fauteuil Condotti. De fauteuil is voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Het zitkussen en rugkussen zijn voorzien van kwalitatief uitstekend HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Condotti te genieten.

Poten

De fauteuil Condotti is voorzien van een metalen draaionderstel, welke onzichtbaar weggewerkt is. Hierdoor kun je de fauteuil Condotti draaien naar de gewenste positie in de kamer, zodat je kunt kiezen om ontspannen naar TV te kijken of in alle rust een mooi boek te lezen.

Accessoires

Maak je fauteuil Condotti nu helemaal compleet met de bijpassende Foxton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de fauteuil Condotti jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je fauteuil Condotti door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.