Rue Tronchet

Uitermate opvallend design en exceptioneel comfortabel door de standaard verstelbare rugleuningen en armleuningen. Uitgevoerd in stof cruise melange in de stijlvolle kleur beige, en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 3-zitsbank arm links + hoek met eiland rechts in stof cruise melange, kleur: beige. Met metalen poten in de kleur graubraun. Afmetingen: H90 x B288 x D232/113 cm.

€ 6.199,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 5.599,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Rue Tronchet

Ontdek de Rue Tronchet hoekbank

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Rue Tronchet en neem plaats op deze royale hoekbank. Het unieke design van de oogstrelende hoekbank Rue Tronchet maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Deze stijlvolle bank is dankzij de strakke vormgeving en de kleur een echte eyecatcher in je interieur. Tevens biedt de Rue Tronchet je een optimaal zitcomfort en is gemaakt van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een bank van Baenks. De comfortabele volle zit- en rugkussens en de ranke metalen designpoten geven deze hoekbank een rijke uitstraling.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Hoekbank Rue Tronchet, voor een heerlijk zitcomfort

Een bank moet functioneel maar ook heerlijk comfortabel zijn. Hoekbank Rue Tronchet van Baenks weet deze kenmerken als geen ander te combineren. De Rue Tronchet straalt één en al comfort uit en is de ideale loungebank om heerlijk in te ontspannen. De Rue Tronchet hoekbank is leverbaar in vele stoffen en ledersoorten. Zo maak je van de Rue Tronchet een bank passend in elk interieur. Tevens is de hoekbank Rue Tronchet standaard voorzien van luxe verstelbare rugleuningen, welke per zitplaats eenvoudig naar voor of achter geplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn de armleuningen ook zijwaarts verstelbaar om meer zitruimte te creëren. Door deze diversiteit aan inclusieve functies kun je heerlijk loungen op deze bank.

Rue Tronchet hoekbank, zitcomfort gecombineerd met een strak design

Naast het mooie design is de luxueuze Rue Tronchet verkrijgbaar in diverse opstellingen. Zo kun je kiezen uit verschillende elementen om jouw ideale hoekbank samen te stellen. Of kies voor de charmante 3-zitsbank of ruime 3,5-zitsbank. Maak het geheel compleet met een bijpassende hocker voor het ultieme zitcomfort. De zitkussens zijn standaard uitgevoerd met een vulling van kwalitatief hoogwaardig HR-koudschuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Rue Tronchet zich kan meten met de beste merken.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Rue Tronchet. Deze hoekbank is standaard voorzien van elastische singelbanden in de zitting en rugleuning. De zitkussens zijn standaard uitgevoerd met een vulling van kwalitatief hoogwaardig polyether-schuim. De rugleuningen zijn voorzien van synthetische fiberfill. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Rue Tronchet zich kan meten met de beste merken.

Poten

Hoekbank Rue Tronchet wordt geleverd met mooi vormgegeven metalen poten. Deze metalen poten combineren goed bij de strakke lijnen van de Rue Tronchet. De metalen designpoten zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren: graubraun zoals op het showroommodel is gepresenteerd, bronzo antico, chroom, RVS of mat zwart. Hiermee maak je de hoekbank Rue Tronchet net een stukje persoonlijker.

Accessoires

Maak je hoekbank Rue Tronchet nu helemaal compleet met de bijpassende accessoires zoals verschillende sierkussens en armkussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Rue Tronchet hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je bank Rue Tronchet door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Functioneel

Voor meer comfort is de hoekbank Rue Tronchet standaard uitgevoerd met in diepte verstelbare rugleuningen. Hierdoor kan de zitdiepte met 42cm verlengd worden. Wanneer de rugleuning geheel naar achteren is versteld, dan is de totale diepte van het element 141cm. Daarnaast is de armleuning zijwaarts verstelbaar, waarmee de zitbreedte met 25cm verbreed kan worden per armleuning. Met al deze mogelijkheden kun je op elk gewenst moment de ondersteuning kiezen die je nodig hebt, zodat jij optimaal kunt genieten in deze luxe hoekbank.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.