Lord Street

Lord Street

Oogstrelend ontwerp door de verfijnde belijning van het sierstiksel. Uitgevoerd in stof Lilly in de prachtige kleur blue en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 1,5-zits met arm links + 1,5-zits zonder armen + hoek met eiland rechts in stof lilly, kleur: blue. Met zwart metalen poten H20cm en opties elektrisch verstelbare relaxfunctie in 1,5-zits, draaibaar eilanddeel en verstelbare hoofdsteun. Afmetingen hoekbank: H89 x B298 x D229/98 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

€ 3.299,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 3.069,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Lord Street

Ontdek de Lord Street hoekbank

Design hoekbank Lord Street heeft een enorm stoere uitstraling en is gemaakt van de beste materialen. Naast perfecte looks biedt Lord Street je het ultieme Baenks zitcomfort. De Lord Street hoekbank is geen doorsnee bank en is een eyecatcher voor je woonruimte. Dus wil je dat deze mooie hoekbank binnenkort schittert in jouw woonkamer, breng dan snel een bezoek aan één van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden. Deze luxe bank is namelijk perfect aan te passen op jouw persoonlijke woonwensen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Lord Street, stel je ideale bank samen!

Oneindig veel mogelijkheden, dat biedt de Lord Street. Je kunt jouw droombank volledig samenstellen door de keuze uit vele elementen. Denk aan een mooie hoekbank met een lounge gedeelte of een charmante 2-zitsbank. De Lord Street bank heeft de ruime keuze aan pootjes in metaal en hout, welke tevens in 2 hoogtes mogelijk zijn om je ideale zithoogte te creëren. Stel zelf het zitcomfort samen door de verschillende soorten kussenvullingen; standaard zijn de zitkussens voorzien van hoogwaardig koudschuim en zijn de rugkussens gevuld met synthetische vezels. Tegen kleine meerprijs zijn de zitkussen-vullingen leverbaar met pocketvering met een afdeklaag van koudschuim.

Hoekbank Lord Street, vakmanschap met een expressieve look

In het ontwerpproces van Lord Street is de nadruk gelegd op mooie lijnen en fijne details. Hierdoor is een bank ontstaan die gekenmerkt wordt door een expressieve look en een echte eyecatcher vormt binnen elke woonkamer.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stof of lederstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

De designbank Lord Street heeft niet alleen een schitterende uitstraling, ook het zitcomfort laat niets te wensen over! Deze hoekbank is voorzien van nosag-veren in de zitting en wordt standaard uitgevoerd met hoogwaardig HR-schuim in de zitting, ook wel koudschuim genoemd. Daarnaast is deze bank tegen meerprijs te leveren met zitkussens waarin pocket-vering toegepast is met een afdeklaag van koudschuim. De rugkussens zijn gevuld met synthetische vezels.

Poten

Bij de hoekbank Lord Street heb je de mogelijkheid om te kiezen uit mooi vormgegeven metalen of stoere houten poten welke perfect combineren met de strakke lijnen van de Lord Street hoekbank. De metalen designpoten zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart zoals op het showroommodel is gepresenteerd, geborsteld of chroom. De houten poten zijn verkrijgbaar in maar liefst elf verschillende kleuren. Zowel de metalen poten als de houten poten zijn leverbaar in 2 hoogtes, waarmee je de zithoogte kunt kiezen die bij je past. Stel dus helemaal naar eigen wens jouw hoekbank Lord Street samen en maak de zithoek net een stukje persoonlijker.

Stiksel

De hoekbank Lord Street wordt standaard geleverd met een meekleurend stiksel. Je kunt de hoekbank Lord Street ook een eigen touch geven door te kiezen voor een uitvoering met contraststiksel. Daardoor accentueer je de strakke lijnen van hoekbank Lord Street extra goed. Het contraststiksel is mogelijk op vele stoffen en alle leersoorten. Niets is te gek, leef je helemaal uit en creëer zo je eigen Lord Street.

Functioneel

Wil je nog lekkerder in jouw nieuwe Lord Street hoekbank zitten? Door de optie verstelbare hoofdsteun kan je lekker achterover leunen en wordt het zitten nog comfortabeler. Varieer naar wens met de plaats en stand van de hoofdsteun om per persoon de ideale zithouding te vinden. Daarnaast kun je bij een 2-zits, 2,5-zits of 3-zits kiezen voor een handmatig verstelbare of elektrisch verstelbare zitting, waardoor je de standaard zitdiepte van 54cm tot maximaal 81cm traploos uitschuiven. Of kies bij de 1-zits, 1,25-zits, 1,5-zits, 1,75-zits elementen en de longchairs voor een elektrisch verstelbare relaxfunctie, om helemaal tot rust te komen. Daarnaast is het eiland-deel tegen meerprijs draaibaar leverbaar. Deze opties geven een uitnodigend effect om avonden lang van de Lord Street te genieten.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.