Hockers

Laten we eerlijk zijn, of we het nou een luxe poef, voetenbank of hocker noemen, we bedoelen allemaal hetzelfde. Een poef of hocker kan als extra zitplaats gebruikt worden zonder dat het veel ruimte in neemt, bijvoorbeeld wanneer het huis vol visite zit. Maar een moderne poef of hocker is ook een luxe aanvulling bij jouw bank of fauteuils, om lekker rustig te relaxen. Naast dat een design hocker en poef bijzonder functioneel is, doet het tevens dienst als mooie accessoire.

LUXE HOCKERS BIJ BAENKS

Een hocker is er in vele soorten en maten, er is altijd wel een uitvoering te vinden die bij jouw interieur past. Zo heeft Baenks ook hockers in de collectie in dezelfde stijl als jouw bank of fauteuil

De hockers zijn juist een voorbeeld van hockers die niet als aanvulling op een bestaand ontwerp geproduceerd zijn. Een echte eyecatcher die sfeer brengt in jouw interieur.

EEN POEF KOPEN

Met zoveel keuze aan poefs snappen we bij Baenks dat het lastig kiezen is. Daarom delen we graag onze kennis en passie om zo ook een perfect passende poef of hocker voor jouw interieur te vinden. Kom langs in onze showroom om samen met ons de verschillende opties door te nemen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem gerust foto’s of stalen van jouw huidige interieur mee, zodat wij jou het beste kunnen adviseren in kleur en materiaalsoort. Een keuze kunnen maken? Dan bestellen we jouw hocker en komen we deze gratis bij jou thuis bezorgen in heel Nederland.

VRAGEN OVER EEN DESIGN HOCKER?

Voor advies en vragen over jouw favoriete luxe poef of hocker kun je ook terecht in onze winkels. Onze interieuradviseurs helpen je graag. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op.