Karpetten & vloerkleden

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luxe vloerkleden brengen kleur en sfeer aan een woonkamer. Het kan soms een hele uitdaging zijn om warmte toe te voegen aan een woon- of eetkamer. De schitterende vloerkleden van Baenks helpen daarbij. Zo is een vloerkleed vanzelfsprekend lekker warm aan jouw voeten, maar maakt het een kamer ook levendiger, wat eveneens voor warmte zorgt! Grafische prints kunnen een woonkamer meer karakter geven, terwijl rustige design kleden het geheel van meubilair kan samenbrengen tot een mooi geheel.

VLOERKLEDEN, SFEERMAKERS BIJ UITSTEK

Met een vloerkleed geef je direct warmte en sfeer aan je interieur en benadruk je de stijl van je inrichting. Kies een vloerkleed als je houdt van een luxe vloerkleed met een eigentijdse uitstraling, of ga voor een warm hoogpolig karpet als knusheid de boventoon mag voeren. Bij Baenks hebben we een ruim aanbod vloerkleden van echte statement karpetten tot vloerkleden en kleden met een hele neutrale look. Tip: wissel af en toe eens van vloerkleed voor een snelle metamorfose van het interieur.

VLOERKLEED KOPEN? KIES JE STIJL!

Er zijn verschillende soorten en stijlen vloerkleden te koop. We zetten een aantal soorten kort op een rijtje. De moderne vloerkleden hebben als voordeel dat ze vaak van nieuwe materialen zijn gemaakt en vaak opvallende kleurcombinaties hebben. Het vintage tapijt heeft een mooie doorleefde uitstraling met hier en daar wat vervagende kleuren. Neutrale vloerkleden bestaan uit één kleur en hebben geen patroon en passen daarmee goed in vrijwel elk interieur. Landelijke vloerkleden hebben een naturelle uitstraling dankzij het neutrale kleurgebruik en de rustige patronen.

VLOERKLEDEN VOOR EEN WARME UITSTRALING

In het landelijke interieur vind je veel warme neutrale kleuren zoals beige, zand, bruin en grijstinten. Daarnaast zie je veel natuurlijke materialen zoals hout en riet. Bij zo’n knusse en warme uitstraling hoort ook een bijpassend vloerkleed. Bij Baenks hebben we diverse landelijke vloerkleden, zowel met hoge als met lage pool, die heerlijk warm onder je voeten voelen en de landelijke sfeer in het interieur versterken.