Famara Salontafel

Famara Salontafel

Een prachtige salontafel, welke gekenmerkt wordt door een eigenwijs gevormd blad op een luchtig metalen frame. Het keramieken blad in de oogstrelende kleur bianco saluto en de metalen poten zijn zwart gelakt. Zoals getoond: salontafel met zwarte metalen poten en blad in keramiek bianco saluto. Afmetingen: H35 x B105 x D73 cm.

Deze korting geldt uitsluitend voor de showmodellen in de brandstores.

€ 829,00

€ 389,00

Ontdek de Famara Salontafel

Ontdek de Famara salontafel

De salontafel Famara is een strak vormgegeven tafel en krijgt door het ranke metalen onderstel een bijzonder luchtige uitstraling. De salontafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Model Famara beschikt over diverse materiaal-, kleur- en maatmogelijkheden voor het blad, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een salontafel van Baenks. Het ranke metalen onderstel in combinatie met het keramieken blad geven deze salontafel een design-uitstraling.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je salontafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete materiaal te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit diverse kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van keramiek, eiken en metaal. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Afmetingen

De tafelserie Famara is in 2 afmetingen mogelijk, waardoor je de verschillende maten kunt combineren. Kom hiervoor naar één van onze winkels zodat je je wensen met onze verkoopadviseur kunt bespreken.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.