Chiaia salontafel

Chiaia salontafel

Een opvallende salontafel, welke gekenmerkt wordt door een strak design met kwartsgrijze metalen poten en een massief eiken blad in de stijlvolle kleur light oak. Zoals getoond: salontafel met blad in eiken, kleur light oak en kwartsgrijze metalen poten. Afmetingen: H37 x Ø70 cm.

€ 599,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 599,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Chiaia salontafel

Ontdek de Chiaia salontafel

De salontafel Chiaia is een strak vormgegeven tafel. Chiaia is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit strak vormgegeven model beschikt over diverse kleur- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een salontafel van Baenks. De ranke metalen poten in combinatie met het eikenhouten blad geven deze salontafel een bijzondere design-uitstraling.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je salontafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete materiaal te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit diverse structuren en kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van eiken. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Poten

De metalen poten van de tafelserie Chiaia zijn mogelijk in kwartsgrijs (zoals op toonzaal gepresenteerd is) en in zwart. Kom hiervoor naar één van onze winkels zodat je je wensen met onze verkoopadviseur kunt bespreken.

Afmetingen

De tafelserie Chiaia is in 3 afmetingen mogelijk, evenals 3 hoogtes waardoor je de verschillende maten kunt combineren. Kom hiervoor naar één van onze winkels zodat je je wensen met onze verkoopadviseur kunt bespreken.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.