Mitcham eettafel

Mitcham eettafel

Stoere elegantie, dat is tafel Mitcham. Uitgevoerd met ovaal blad in 4cm dik massief eikenhout inclusief opvallende bladafwerking. Zoals getoond: eettafel met ovalen blad in eiken 4cm massief, kleur 74-fresh oak, ecovulling naturel en zwart metalen pootonderstel. Afmetingen: H77 x B280 x D120 cm.

Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen.

€ 2.299,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 2.299,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Mitcham eettafel

Ontdek de Mitcham eettafel

De eettafel Mitcham is een elegant vormgegeven tafel met ovalen blad. De eettafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit eigentijdse model beschikt over diverse kleur-, breedtemaat- en lengtemaatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. Naast verschillende kleuren gelakt of geolied eiken, is het blad ook mogelijk in geolied naturel notenhout. De noesten zijn standaard opgevuld met eco-vulling. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een tafel van Baenks.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je eettafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete kleur en afwerking te kiezen.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van eiken en noten. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Details

De tafel Mitcham is in 3 bladmaten mogelijk: 240 x 110cm, 260 x 120cm en 280 x 120cm. Afhankelijk van het aantal en soort stoelen kun je de afmeting van je nieuwe eettafel daarop afstemmen. De van nature aanwezige noesten zijn standaard opgevuld met eco-vulling.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.