Rockingham armstoel

Rockingham armstoel

Elegante stoel met strakke belijningen waardoor het design benadrukt wordt. Met de stijlvolle bekleding stof vidago en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: armstoel in stof vidago, kleur: liver. Met zwart metalen salto-pootonderstel inclusief memory retoursysteem. Afmetingen: H89 x B60 x D59 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opties.

€ 479,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 419,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Rockingham armstoel

Ontdek de Rockingham armstoel

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de eetstoel Rockingham en neem plaats op deze slanke stoel. Het unieke design van de oogstrelende eetstoel Rockingham maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Het prachtige karakter van de Rockingham eetstoel biedt je een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. Deze stoelen hebben een elegante uitstraling en zijn van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een armstoel van Baenks. De comfortabele zit- en rugkussens en de tijdloze zwarte metalen poten geven deze eetstoel een rijke uitstraling. Dit onderstel is inclusief een handig memory retoursysteem, waardoor de armstoel na het draaien altijd weer in dezelfde stand terugdraait. Tevens is dit handige draaibare onderstel mogelijk in andere model poten. Maar mocht je toch liever voor een zwart metalen onderstel kiezen dat niet draaibaar is, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Stijlvolle armstoel Rockingham: kleur en stoffering

De armstoelen Rockingham zijn prachtexemplaren en zullen een eyecatcher in je woonkamer zijn. Je kunt zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze armstoel Rockingham extra persoonlijk maakt. Tevens kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Rockingham stoel. En wanneer je niet kunt kiezen, dan is er de mogelijkheid tot combistoffering: hierbij is de buitenzijde van de stoel Rockingham in een andere kleur of materiaal dan de binnenzijde. Prachtig om toon-in-toon te kiezen, of ga je juist voor spraakmakend contrast? De keuze is aan jou. Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar één van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Stoel van ambachtelijk vakmanschap!

Het metalen frame is afgedekt met kwalitatief hoogwaardig schuim. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Rockingham zich kan meten met de beste merken. Kortom: een comfortabele stoel, heerlijk om lange avonden aan de eettafel door te brengen en te genieten!

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever 1 van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de armstoel en neem plaats op de luxueuze stoel Rockingham. Deze stoel is standaard uitgevoerd met HR-schuim in het zitgedeelte, dit staat ook wel beter bekend als koudschuim. De rugleuning is gevuld met hoogwaardig polyether-schuim, waardoor je jaren plezier zult hebben van de armstoel Rockingham.

Poten

De armstoel Rockingham is voorzien van zwarte metalen onderstel op 4 poten, welke standaard van een handig memory retoursysteem voorzien is. En mocht je voorkeur uitgaan naar een uitvoering met andere metalen poten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Tevens is er een zwart metalen onderstel ook mogelijk als vast (niet draaibaar), mocht daar je voorkeur naar uit gaan. Door deze keuzes stem je de armstoel Rockingham net weer een stukje persoonlijker af op je eigen smaak en wensen.

Details

Diverse stoffen en ledersoorten worden standaard voorzien van een contraststiksel, waarmee de ranke lijnen van armstoel Rockingham extra geaccentueerd worden. De verkoopadviseur in de winkel kan je hierover verder informeren. En wanneer je het moeilijk vindt om te kiezen voor één bepaalde stof- of leersoort, dan is combistoffering ideaal voor jou: hierbij is de buitenzijde van de armstoel Rockingham in een andere kleur of materiaal dan de binnenzijde.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.