Bikini armstoel

Bikini armstoel

Stoer, stijlvol en een opvallend luchtig accent tussen de rug- en armleuning. Met het aangename microleder guarda in de actuele kleur niagara en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: armstoel in microleder guarda, kleur: niagara. Met zwart metalen poten op skatewieltjes. Afmetingen: H93 x B60 x D62 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opties.

€ 379,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 379,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Bikini armstoel

Ontdek de Bikini armstoel

Beleef het uitstekende zitcomfort van de armstoel Bikini en neem plaats op deze stoere stoel. Het unieke design van de oogstrelende armstoel Bikini maakt het je mogelijk om bijzonder te wonen. Het prachtige karakter van de Bikini armstoel biedt je een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. Deze stoel heeft een elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een stoel van Baenks. Het slanke frame in combinatie met de opvallende opening tussen rugleuning en armdeel geeft deze armstoel een design-uiterlijk.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Stijlvolle eetstoel Bikini: kleur en stoffering

De stoelen Bikini zijn prachtexemplaren en zullen een eyecatcher in je woonkamer zijn. Je kunt zelf je favoriete stof of leder uitkiezen waardoor je deze armstoel Bikini extra persoonlijk maakt. Tevens kun je kiezen uit oneindig veel kleuren, dus niets weerhoudt je meer van de Bikini stoel. Omdat de stof- en ledercollectie enorm groot is, kun je het beste naar één van onze showrooms komen, waar we de mogelijkheden en keuzes met je kunnen bespreken. Op die manier kunnen we je voorzien van een goed interieuradvies.

Stoel ontstaan uit ambachtelijk vakmanschap!

De armstoel Bikini is voorzien van skatewieltjes zodat je de stoel eenvoudig kunt verplaatsen. Natuurlijk is deze stoel ook mogelijk zonder wieltjes, wanneer je dat toch handiger vindt. Het zit- en ruggedeelte is uitgevoerd met kwalitatief uitstekende schuimsoorten. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat Bikini zich kan meten met de beste merken. Kortom: een comfortabele stoel, heerlijk om lange avonden aan de eettafel door te brengen en te genieten!

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever 1 van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je armstoel. In de winkels zetten we de stoel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en leder in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de stoel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de armstoel en neem plaats op de luxueuze stoel Bikini. Deze stoel is standaard uitgevoerd met een stevig metalen frame. De zitting is voorzien van HR-schuim, ook bekend als koudschuim. De rugleuning is gevuld met kwalitatief hoogwaardig polyether-schuim.

Poten

De armstoel Bikini is voorzien van zwarte metalen poten met skatewieltjes. Maar mocht je voorkeur uitgaan naar een uitvoering zonder wieltjes, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Hiermee stem je de armstoel Bikini net weer een stukje persoonlijker af op je eigen smaak.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.