West End Fauteuil

West End Fauteuil

Gepresenteerd in de zachte stof posta in de warme kleur graphite. De bonell-vering met afdeklaag van HR-schuim zorgt voor een stevig zitcomfort. Zoals getoond: fauteuil met arm C in stof posta, kleur: graphite. Met zwarte houten poten HF2 van 5,5cm hoog. Afmetingen: H88 x B92 x D96 cm.

€ 479,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 439,00

Ontdek de West End Fauteuil

Ontdek de West End fauteuil

Fauteuil West End van Baenks is uitgevoerd in zachte stof posta en strak afgewerkt met massief houten poten in zwart. Model West End leent zich perfect voor bekleding in stof maar is ook uitstekend uitvoerbaar in leder; in onze showrooms tonen we je beide uitvoeringen. Door het doordachte ontwerp wordt het mogelijk om de West End in oneindig veel verschillende combinaties uit te voeren. Hierdoor past deze designfauteuil in elke woonkamer. De strakke lijnen en opvallende siernaden geven dit model een fashionable uitstraling. Met West End haal je een comfortabele eyecatcher in huis!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Moderne fauteuil West End; veelzijdig in alle opzichten

Leef je uit met de onuitputtelijke keuze aan mogelijkheden van het model West End. Zo is deze moderne fauteuil naast de hoekopstelling te verkrijgen als stijlvolle loveseat, 2-zitsbank of comfortabele 3-zitsbank. Gun jezelf daarnaast extra comfort in huis met een heerlijke voetenbank en lounge heerlijk weg in je West End. Daarnaast is model West End mogelijk met 4 verschillende armleuningen waarmee je een eigen look kunt creëren. Tevens kun je kiezen uit diverse poten en poothoogtes, waardoor je de zithoogte kunt afstemmen op je eigen comfort. Bij Baenks vinden we naast comfort het uiterlijk van de fauteuil ook erg belangrijk. In de showroom en op de website tonen wij je de fauteuil zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Wij bieden je dan ook een uitgebreide stof- en ledercollectie waaruit je zelf je favoriete bekleding en kleur kunt selecteren. We verwelkomen je graag in een van onze showrooms om jouw persoonlijke droombank West End samen te stellen.

Ultiem zitcomfort & passie voor kwaliteit

Baenks levert ultiem zitcomfort. Elke bank wordt daarom gemaakt uit een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Baenks combineert bij de West End de traditionele waarden van vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Bij West End bieden we u de keuze uit vier typen zitcomfort. West End wordt standaard uitgevoerd met nosag vering met daarop bonell-vering. Daarnaast kun je bij model West End tegen meerprijs kiezen voor `sandwich¿ vulling in de zit, waarbij er 2 verschillende hardheden HR-schuim worden toegepast. Tevens kun je voor een zitcomfort van memoryfoam kiezen. In deze variant wordt het zitcomfort opgebouwd uit de nosag-vering met daarop een sandwichvulling van koudschuim en memoryfoam. Memoryfoam heeft als specifieke eigenschap dat het materiaal zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je kiest voor de optie boxspring. In de rug wordt de fauteuil altijd voorzien van een kussen van comfortabel en hoogwaardig polyether schuim. Ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past. In onze showroom zijn allevier de varianten namelijk aanwezig.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

West End Fauteuil

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je fauteuil. In de winkels zetten we de fauteuil neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren. Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de fauteuil is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het zitcomfort van de West End door plaats te nemen op deze mooie fauteuil. West End wordt standaard uitgevoerd met nosag vering met daarop bonell-vering. Daarnaast kun je bij model West End tegen meerprijs kiezen voor `sandwich¿ vulling in de zit, waarbij er 2 verschillende hardheden HR-schuim worden toegepast. Tevens kun je voor een zitcomfort van memoryfoam kiezen. In deze variant wordt het zitcomfort opgebouwd uit de nosag-vering met daarop een sandwichvulling van koudschuim en memoryfoam. Memoryfoam heeft als specifieke eigenschap dat het materiaal zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je kiest voor de optie boxspring. In de rug wordt de fauteuil altijd voorzien van een kussen van comfortabel en hoogwaardig polyether schuim. Ervaar zelf welk zitcomfort het beste bij je past. In onze showroom zijn allevier de varianten namelijk aanwezig.

Functies

Wil je nog lekkerder in jouw nieuwe West End fauteuil zitten? Door de optioneel verkrijgbare hoofdsteun kan je lekker achterover leunen en wordt het zitten nog comfortabeler. Daarnaast is model West End mogelijk met 4 verschillende armleuningen waarmee je een eigen look kunt creëren. Tevens kun je kiezen uit diverse poten in vele kleuren hout of metaal, welke in twee poothoogtes leverbaar zijn waardoor je de zithoogte kunt afstemmen op je eigen comfort. Oneindig veel mogelijkheden om je droomfauteuil samen te stellen!

Pluspunten

Vraag & Antwoord

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.