Bowery Bijzettafel

Bowery Bijzettafel

Rank, strak en hierdoor een modieus sieraad in een moderne woonkamer. Standaard met verjongd blad in hout geheel in de opvallende kleur curcuma. Zoals getoond: bijzettafel geheel matte lak, kleur curcuma. Afmetingen: H42 x B55 x D45 cm.

€ 399,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 0,00

Ontdek de Bowery Bijzettafel

Ontdek de Bowery bijzettafel

De bijzettafel Bowery is een strak vormgegeven tafel. De bijzettafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je jarenlang woonplezier aan je tafel beleeft. Dit strak vormgegeven model beschikt over vele kleur- en maatmogelijkheden, waardoor deze geheel naar eigen wens samen te stellen is. De tafel heeft een ongekende kwaliteit, precies wat je verwacht van een salontafel van Baenks. De opvallende slanke poten in combinatie met het verjongde blad geven deze bijzettafel een design-uitstraling.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Bowery Bijzettafel

Kleuren

Het kiezen van de kleur is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je bijzettafel. In de winkels zetten we de tafel neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de kleurstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete materiaal te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele structuren en kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van matte lak en hout. Naast het uiterlijk van de tafel is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welk materiaal het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Afmetingen

De tafelserie Bowery is in diverse afmetingen mogelijk, kom hiervoor naar één van onze winkels zodat je je wensen met onze verkoopadviseur kunt bespreken. Tevens is er een salontafel in de afmeting 90x68cm leverbaar, waarmee je een opvallende en eigenwijze combinatie kunt maken.

Pluspunten

Vraag & Antwoord

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.