Westmount

Westmount

Modern, eigentijds en comfortabel vormgegeven 3-zitsbank. Uitgevoerd in stof sneak in de trendkleur liver en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 3-zitsbank in stof sneak, kleur: liver. Met zwarte metalen hoekpoten. Afmetingen: H88 x B210 x D92 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

€ 1.129,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 1.099,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Westmount

Ontdek de Westmount 3-zitsbank

De 3-zitsbank Westmount heeft een moderne, eigentijdse uitstraling. De 3-zitsbank is daarnaast mooi afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen. Westmount staat goed in elke woonkamer! Wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert in jouw woonkamer? Kom dan snel een bezoek brengen aan 1 van onze showrooms en ervaar zelf het uitstekende zitcomfort van deze bank.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Westmount, een strakke bank met uitstekend zitcomfort!

Deze Westmount 3-zitsbank is modern en eigentijds. De bank biedt volop zitruimte en heeft een slank uiterlijk. Heb je liever een andere maat dan is de 2-zitsbank of 4-zitsbank perfect voor in je woonkamer. Of heb je meer ruimte, dan is de hoekbank van de Westmount ideaal voor jou; hiervoor zijn diverse elementen leverbaar waarmee je je eigen opstelling kunt samenstellen. De Westmount is zeer geschikt om in stof uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele stofsoorten in prachtige kleuren. In onze showroom kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stofstalen. De diverse stofsoorten hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Toch liever een microlederen bank? Uiteraard is er ook keuze uit diverse microledersoorten welke te combineren zijn met de meubelen uit de Baenks collectie; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je meubelen.

Bank Westmount; Zitcomfort & Vakmanschap

3-zitsbank Westmount is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt standaard voorzien van HR-schuim. In de zit wordt de HR vulling geplaatst op meubelvering van nosagveren. De HR vulling wordt daarnaast ook toegepast in de rugleuning en op de armleuningen. Hiermee wordt een zeer comfortabel comfort gecreëerd dat garant staat voor avonden lang zitplezier op je Westmount 3-zitsbank.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je 3-zitsbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en microleder in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Zitcomfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de 3-zitsbank Westmount en neem plaats op deze prachtige bank. Deze bank is voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. Daarnaast zijn zowel de zitkussens als de rugleuning van de bank Westmount uitgevoerd met HR-schuim, dit staat ook wel beter bekend als koudschuim.

Poten

3-zitsbank Westmount wordt geleverd met mooi vormgegeven metalen poten. De zwarte metalen poten zijn beschikbaar in 2 verschillende uitvoeringen; met een eigenwijze knik of een strakke hoekpoot. Hiermee maak je de 3-zitsbank Westmount net een stukje persoonlijker.

Stiksels

De Westmount 3-zitsbank wordt standaard geleverd met een meekleurend stiksel. Je kunt bank Westmount ook een eigen touch geven door te kiezen voor een uitvoering met contraststiksel. Daardoor accentueer je de strakke lijnen van 3-zitsbank Westmount. Onze ontwerpers hebben gekozen voor de mooiste kleurcombinaties bij de microledersoorten en de microvezelstoffen. Voorbeelden van deze stikselkleuren kun je komen bekijken in één van onze winkels.

Accessoires

Maak je 3-zitsbank Westmount nu helemaal compleet met de bijpassende Westmount armkussens; deze zijn leverbaar met of zonder band. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Westmount jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze armkussens een persoonlijk tintje geven aan je bank Westmount door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.