Roseville

Roseville

Stijlvol, luxueus, maar vooral uniek van vorm welke benadrukt wordt door de strakke bies op arm en rug. Uitgevoerd in de stof marzena en uiteraard met het uitstekende, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 3-zitsbank in stof marzena, kleur thunder. Met zwarte metalen poten. Afmetingen: H87 x B224 x D92 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

€ 1.349,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 1.299,00
Vraag offerte aan

Ontdek de Roseville

Ontdek de Roseville 3-zitsbank

Door het geraffineerde design wordt de 3-zitsbank Roseville nooit saai. Minimalisme in combinatie met oog voor detail geeft dit model een meerwaarde en verbindt design met de hoogste kwaliteit. Op zijn hoge zwarte metalen poten oogt hij zeer elegant en tijdloos met een bepaalde spontaniteit. De Roseville is leverbaar in diverse afmetingen, zelfs elementen om een hoekopstelling te creëren en verkrijgbaar in diverse stof- en microledersoorten. Tevens zijn een bijpassende fauteuil, hocker en armkussen verkrijgbaar.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Strakke, elegante 3-zitsbank

De Roseville, een combinatie van moderne vormgeving met een comfortabel zitcomfort. Deze 3-zitsbank is standaard voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. Zowel het zitkussen als de rugleuning zijn voorzien van HR-schuim, ook wel beter bekend als koudschuim. Door deze combinatie wordt een perfect comfort gecreëerd waarvan je avonden lang kunt genieten met een goed glas wijn of een spannend boek.

Een luxe 3-zitsbank met stijlvolle vormgeving

Prachtige zitbank met een strakke vormgeving, geaccentueerd door toepassing van een fraaie bies, deze geeft de Roseville 3-zitsbank een eigentijdse uitstraling. Maak het optimale zitcomfort helemaal compleet met een mooi armkussen in dezelfde stof als de Roseville 3-zitsbank. Of misschien juist met een mooie contrastkleur. Zo geniet je extra van het uitstekende zitcomfort van Baenks.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je bank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en microleder in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de 3-zitsbank en neem plaats op de luxueuze bank Roseville. Deze 3-zitsbank is standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. Zowel het zitkussen als de rugleuning zijn voorzien van HR-schuim, ook wel beter bekend als koudschuim.

Accessoires

Maak je 3-zitsbank Roseville nu helemaal compleet met de bijpassende Roseville armkussens; deze zijn leverbaar in 3 afmetingen. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Roseville 3-zitsbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze armkussens een persoonlijk tintje geven aan je 3-zitsbank Roseville door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur. Leef je uit!

This is Baenks

Ben jij verleid door ons Fashionable Furniture

In onze brandstores betreed je een wereld van moderne en eigentijdse elegantie waar het meubilair op een unieke en stijlvolle wijze gepresenteerd is.