Yorkville Hoekbank

Yorkville Hoekbank

Nonchalant, stoer maar vooral met een elegante vormgeving. Uitgevoerd in stof cento in de trendkleur lichtgrijs en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 2,5-zits met arm A links + hoekelement XL rechts + 2x 1-zits XL zonder arm in stof cento, kleur: lichtgrijs. Met zwarte houten poten. Afmetingen: H90 x B323 x D295/120 cm.

€ 2.799,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 2.499,00

Ontdek de Yorkville Hoekbank

De hoekbank Yorkville heeft een stoere maar stijlvolle uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een hoekbank van Baenks. Ben je op zoek naar een grote loungebank die je zelf samen kunt stellen uit vele elementen dan is Yorkville jouw bank. De hoekbank is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Bijzonder aan deze bank is dat je kunt kiezen uit twee zitdieptes, large en extra large die in één hoekbank met elkaar kunt combineren! Wil je dat deze mooie hoekbank binnenkort schittert bij jou in de woonkamer? Kom dan snel naar een van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Yorkville, een stoere hoekbank met uitstekend zitcomfort!

Deze Yorkville hoekbank is modern, stoer en eigentijds. De hoekbank biedt volop ruimte om met al je vrienden of het hele gezin te zitten. Heb je liever een kleiner exemplaar dan is de 2-zitsbank of 3-zitsbank perfect voor in je woonkamer. Vanwege het karakter van de bank, je zakt er lekker in weg, bieden we de bank alleen aan in stof. Hierbij bieden we je de keuze uit vele stofsoorten in prachtige kleuren. In onze showrooms kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stalen. De diverse stoffen hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'. Hou je toch meer van de touch van leder? Vraag dan in de winkel naar microleder. Microleder is geschikt voor de Yorkville en bestaat uit een combinatie van stof en leder en biedt op deze manier voor jou het beste van twee werelden.

Hoekbank Yorkville; Zitcomfort & Vakmanschap

Ervaar het zitcomfort van de Yorkville hoekbank. Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Centraal bij het ontwerp stond dat dit de ultieme loungebank moest worden. Allereerst is er gebruik gemaakt van nosag-veren in de zitting. Hierbovenop zijn de zitkussens van de hoekbank Yorkville uitgevoerd met HR-schuim, het kenmerkende comfort wordt vervolgens verkregen doordat de zitkussens voorzien zijn van een royale laag veren gemengd met synthetische vezels. De rugkussens zijn geheel gevuld met een mix van veren en synthetische vezels. Ervaar dit comfort nu zelf in een van onze winkels. Met Yorkville geniet je avonden lang van ultiem lounge comfort.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Yorkville Hoekbank

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en microleder in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Yorkville en neem plaats op deze prachtige bank. Allereerst is er gebruik gemaakt van nosag-veren in de zitting. Hier bovenop zijn de zitkussens van de hoekbank Yorkville uitgevoerd met HR-schuim, het kenmerkende comfort wordt vervolgens verkregen doordat de zitkussens voorzien zijn van een royale laag veren gemengd met synthetische vezels. De rugkussens zijn geheel gevuld met een mix van veren en synthetische vezels.

Large en Extra Large

De zitelementen van Yorkville zijn verkrijgbaar in L en XL. Bepaal zelf wat jouw voorkeur heeft tijdens een bezoek aan onze winkels. Large elementen hebben een zitdiepte van 60 centimeter en Extra Large elementen een zitdiepte van 75 centimeter. Bij beide dieptes wordt standaard een voorzetkussen meegeleverd; afhankelijk van het element is dat een vierkant sierkussen of een rechthoekig lendekussen. Het hoekelement is uit te voeren in een L/XL variant waarmee je aan de ene zijde kunt kiezen voor een Large element en aan de andere zijde een XL element!!

Armen

Bij de hoekbank Yorkville heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere mooi vormgegeven armleuningen. De armleuningen zijn beschikbaar in 3 verschillende breedtes: Arm A zoals op het showroommodel heeft een breedte van 23 centimeter, Arm B van 28 centimeter en Arm C van 33 cm. Daarnaast zijn deze armleuningen ook verkrijgbaar in een XL uitvoering, zodat deze passen bij de XL-elementen. Armen van een L element hebben een diepte van 102cm, die van de XL elementen 120cm.

Accessoires

Maak je hoekbank Yorkville nu helemaal compleet met de bijpassende Yorkville sierkussens; deze zijn leverbaar in diverse afmetingen, eventueel met bies en/of band. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Yorkville hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze sierkussens een persoonlijk tintje geven aan je hoekbank Yorkville door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Pluspunten

Vraag & Antwoord

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.