Skyline

Stoer met een retro-touch, gekenmerkt door een uitgesproken design door de toegepaste vlindernaad. Zoals getoond: 2,5-zits met arm links + hoek met eiland rechts in stof leaf, kleur: indigo. Met zwarte metalen poten. Afmetingen: H82 x B267 x D223/90 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

Product informatie design meubelsOfferte aanvraag design meubelen

€ 1.899,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 1.799,00

Ontdek de Skyline

Ontdek de Skyline hoekbank

Designbank Skyline heeft een enorm strakke uitstraling door de vlindernaad op de naden van de zittingen, rugleuning en armleuning. Hoekbank Skyline van Baenks is uitgevoerd in de moderne stof leaf en strak afgewerkt met moderne zwarte metalen poten. De zitbank leent zich uitstekend voor bekleding in stof, en is vanwege zijn karakter ook prima uitvoerbaar in microleder. Door het doordachte ontwerp wordt het mogelijk om de Skyline in veel verschillende combinaties uit te voeren. Deze comfortabele bank van Baenks is een heerlijke leefbank en hoort door de strakke lijnen zeker thuis in een eigentijds interieur. Haal met de Skyline een comfortabele blikvanger in huis!

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Moderne hoekbank Skyline: veelzijdig in alle opzichten

Leef je uit met de ruime keuze aan combinaties van de bank Skyline. Zo is deze moderne zitbank te verkrijgen als een stijlvolle 2-zitsbank, een elegante 2,5-zitsbank, een comfortabele 3-zitsbank of zelfs een ruime 3,5-zitsbank. Natuurlijk zijn er ook diverse elementen leverbaar om een andere hoekopstelling te creëren zodat deze perfect past in je woonkamer! Breng extra comfort in huis met een fijne voetenbank en droom heerlijk weg in deze Skyline.

Hoekbank Skyline; Zitcomfort & Vakmanschap

Hoekbank Skyline is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt standaard voorzien van HR-schuim. In de zit wordt de HR vulling geplaatst op meubelvering van nosagveren. Hiermee wordt een zeer comfortabel comfort gecreëerd dat garant staat voor avonden lang zitplezier op je Skyline hoekbank.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en microleder in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Zitcomfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Skyline en neem plaats op deze prachtige bank. Deze hoekbank is voorzien van nosag-veren in de zit, ook wel zigzag veren genoemd. Daarnaast zijn de zitkussens van de hoekbank Skyline uitgevoerd met HR-schuim, dit staat ook wel beter bekend als koudschuim.

Accessoires

Maak je hoekbank Skyline nu helemaal compleet met de bijpassende Skyline armkussens; deze zijn leverbaar met franse naad, met band of zonder band. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Skyline hoekbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Deze armkussens zijn in diverse afmeting leverbaar. Tevens kun je met deze armkussens een persoonlijk tintje geven aan je hoekbank Skyline door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Pluspunten

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.