Downtown Hoekbank

Downtown Hoekbank

Nonchalant, strak, maar vooral met een elegante vormgeving. Uitgevoerd in stof firenze in de actuele kleur cashmere blue en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 1,5-zits met arm links + 2x 1,5-zits zonder arm + hoekelement + 1-zits met eiland rechts in stof firenze, kleur: cashmere blue. Met zwarte houten poten. Afmetingen: H87 x B329 x D345/103 cm.

€ 2.799,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 2.799,00

Ontdek de Downtown Hoekbank

Ontdek de Downtown hoekbank

De hoekbank Downtown heeft een extreem elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat je verwacht van een hoekbank van Baenks. De hoekbank is een prachtexemplaar en zal een eyecatcher in je woonruimte zijn. Dus wil je dat deze mooie hoekbank binnenkort schittert bij jou in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan 1 van onze showrooms en dan zal je versteld staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien deze exact naar jouw wensen kan worden samengesteld.

Downtown, een strakke hoekbank met uitstekend zitcomfort!

Deze Downtown hoekbank is modern stoer en eigentijds. De hoekbank biedt volop zitruimte en heeft een stoer uiterlijk. Heb je liever een kleiner exemplaar dan kun je kiezen voor kleinere elementen. De Downtown is zeer geschikt om in stof uit te voeren, wij hebben de keuze uit vele stofsoorten in prachtige kleuren. In onze showrooms kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stalen. De diverse stoffen hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je nieuwe hoekbank Downtown.

Hoekbank Downtown; Zitcomfort & Vakmanschap

Ervaar het zitcomfort van de Downtown hoekbank. Het zitcomfort heeft extra aandacht van onze ontwerpers gekregen. Allereerst is er gebruik gemaakt van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Daarnaast zijn de zitkussens van de hoekbank Downtown uitgevoerd met HR-schuim, dit staat ook wel beter bekend als koudschuim. De rugkussens (per element 1 kussen inclusief, behalve hocker) zijn gevuld met een mix van veren en koudschuim, waardoor in combinatie met de zitkussens een perfect zitcomfort verkregen wordt. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Downtown te genieten.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Downtown Hoekbank

Kleuren

Het kiezen van de bekleding vormt een belangrijk aspect bij het personaliseren van je hoekbank. De hoekbank Downtown is verkrijgbaar in tal van kleuren en stoffen. In onze showrooms kunnen onze interieuradviseurs je de vele voorbeelden laten zien door middel van grote stalen. De diverse stoffen hebben een geheel eigen uitstraling en 'touch'; op deze manier maak je een prachtige combinatie van je nieuwe hoekbank Downtown.

Comfort

Ervaar het uitstekende zitcomfort van de hoekbank Downtown en neem plaats op deze prachtige bank. Deze hoekbank is voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. Daarnaast zijn de zitkussens van de hoekbank Downtown uitgevoerd met HR-schuim, dit staat ook wel beter bekend als koudschuim. De rugkussens zijn gevuld met een mix van veren en koudschuim, waardoor in combinatie met de zitkussens een perfect zitcomfort verkregen wordt. Daarnaast kun je kiezen voor een 2-zitselement met elektrisch verstelbare zitdiepte. Hierdoor kun je de standaard zitdiepte van 54cm tot maximaal 73cm traploos uitschuiven. Dit geeft een uitnodigend effect om avonden lang van de Downtown te genieten.

Pluspunten

Vraag & Antwoord

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.