Bingham

Bingham

Ranke lijnen benadrukken het slanke ontwerp van model Bingham, en wordt extra geaccentueerd door de opvallende zwarte metalen poten. Uitgevoerd in leder nature in de tijdloze kleur black en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 2,5-zitsbank arm links + hoek met eiland rechts in leder nature, kleur: black. Met zwarte metalen poten. Afmetingen: H78 x B291 x D200/93 cm.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en diverse opstellingen.

Product informatie design meubelsOfferte aanvraag design meubelen

€ 3.999,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 3.499,00

Ontdek de Bingham

Ontdek de Bingham hoekbank

Designbank Bingham heeft een enorm strakke uitstraling door ranke lijnen van de armleuningen en hoge metalen poten. Naast minimalistisch design biedt Bingham je het ultieme Baenks zitcomfort. De Bingham hoekbank is geen doorsnee bank en is een eyecatcher voor je woonruimte. Dus wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert in jouw woonkamer, breng dan snel een bezoek aan één van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden. Deze luxe bank is namelijk perfect aan te passen op jouw persoonlijke woonwensen.

Bingham, stel je ideale loungehoek samen!

Je kunt jouw droom-zithoek volledig samenstellen door de keuze uit vele elementen. Denk aan een mooie fauteuil of royale 4-zitbank (tevens leverbaar als 2-delig), of diverse elementen om een hoekopstelling te ontwerpen die perfect past in jouw woonkamer. Het comfort wordt bepaald door een laagje donsveren op de zit- en rugkussens, welke een nonchalant uiterlijk creëert maar tegelijk er ook voor zorgt dat je je omarmd voelt door de Bingham wanneer je erin plaatsneemt. De combinatie van hoogwaardige materialen ervoor zorgt dat bank Bingham zich kan meten met de beste merken.

Hoekbank Bingham, vakmanschap met een minimalistisch design

In het ontwerpproces van Bingham is de nadruk gelegd op minimalistische lijnen en ranke details. Hierdoor is een bank ontstaan die gekenmerkt wordt door een eigentijdse uitstraling en een echte eyecatcher vormt binnen elke woonkamer.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Bingham

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

De designbank Bingham heeft niet alleen een schitterende uitstraling, ook het zitcomfort laat niets te wensen over! Deze bank is voorzien van gekruiste elastische singels in de zitting en standaard zijn de zit- en rugkussens voorzien van hoogwaardig polyetherschuim met een afdeklaag van synthetische vezel. De toplaag met veren geeft de hoekbank Bingham een nonchalanter uiterlijk en zitcomfort.

Pluspunten

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.