Tate 4-Zitsbank

Tate 4-Zitsbank

Waanzinnig aantrekkelijk, onweerstaanbaar in zitcomfort, spitsvondig in uiterlijk. Spannend door het samenspel met de metalen sledepoten en de verfijnde belijning van de armen. Baenks presenteert: Tate! Zoals getoond: 4-zitsbank in leder rancho, kleur: olive. Met de optioneel verkrijgbare zwart metalen sledepoten en memoryfoam in de zit. Afmetingen: H86 x B243 x D99 cm.

€ 2.199,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 999,00

Ontdek de Tate 4-Zitsbank

Ontdek de 4-zitsbank Tate

Door het geraffineerde design biedt de 4-zitsbank Tate je tijdloze klasse. Minimalisme in combinatie met verfijnde details geven dit model de sophisticated uitstraling die zo kenmerkend is voor Baenks. Op zijn zwart metalen sledepoten oogt Tate zeer elegant. De Tate is leverbaar met diverse zitcomforts en verkrijgbaar in diverse afmetingen en vele stof- en ledersoorten. Tevens zijn een bijpassende loveseat, hocker en sierkussens verkrijgbaar.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Moderne, comfortabele 4-zitsbank

Tate is een combinatie van moderne vormgeving met hoogwaardig zitcomfort. Doordat Tate leverbaar is met 2 typen zitcomfort kies je zelf het zitcomfort dat het beste bij je past. Beide typen zitcomfort worden opgebouwd vanaf nosagveren in de zitting, ook wel zigzagveren genoemd. Hierboven op wordt een vulling van hoogwaardig schuim geplaatst. Tate wordt standaard geleverd met een bovenlaag van hoogwaardig koudschuim. Tegen geringe meerprijs kun je kiezen voor een bovenlaag van memoryfoam. Memoryfoam geeft een wat zachtere zit en vormt zich naar de contouren van je lichaam. Beide comforts zijn te ervaren in onze showrooms.

In de rugkussens zijn kwalitatief hoogwaardige synthetische vezels toegepast voor een perfecte ondersteuning.

Tate, ambachtelijk vakmanschap!

Wij kozen voor uitvoering van de bank met fraaie metalen sledepoten. Kies je liever voor een ander type poot dan kan dat ook. Naast de sledepoten heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor de zwart metalen design pootjes. Benieuwd naar hoe deze pootjes er uit zien? Bekijk dan ook de loveseat Tate!

Hoe zit jij het liefst op je bank? Door gebruik te maken bijpassende sier- of lendekussens in dezelfde zachte ledersoort als de Tate 4-zitsbank pas je het zitcomfort nog beter aan op jouw favoriete zithouding. Of kies misschien juist voor een mooie contrastkleur!

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Tate 4-Zitsbank

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je hoekbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stofstalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

Ervaar het zitcomfort en neem plaats op de luxueuze 4-zitsbank Tate. Deze bank is standaard voorzien van nosag-veren in de zitting, ook wel zigzag veren genoemd. De voornaamste eigenschap van nosag-vering is dat deze een comfortabele zit garandeert. De zitkussens zijn standaard voorzien van HR-schuim, ook bekend als koudschuim. Indien je voorkeur hebt voor een wat zachtere zit, kun je kiezen voor memoryfoam als afdeklaag in de zitkussens. Het memoryfoam past zich perfect aan op het lichaam en het vermindert de druk op de belangrijkste drukpunten van het lichaam, zoals de heupen en lende.

Poten

Bij de 4-zitsbank Tate heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende poten. Standaard wordt de Tate geleverd met zwart metalen designpoten. Optioneel kun je kiezen voor een stoere zwart metalen sledepoot, zoals op showroommodel gepresenteerd staat. Hiermee maak je de 4-zitsbank Tate net een stukje persoonlijker.

Accessoires

Maak je 4-zitsbank Tate nu helemaal compleet met de bijpassende Dayton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Tate 4-zitsbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je met deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je 4-zitsbank Tate door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Pluspunten

Vraag & Antwoord

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.