Newtown 4-zitsbank

Newtown 4-zitsbank

Stoer met een retro-touch, gekenmerkt door een uitgesproken design door de toegepaste vlindernaad. Uitgevoerd in leder jesolo in de actuele kleur cognac en uiteraard met het geweldige, speciaal geselecteerde zitcomfort van Baenks. Zoals getoond: 4-zitsbank in leder jesolo, kleur: cognac. Met zwart metalen poten. Afmetingen: H77 x B255 x D89 cm.

€ 1.999,00
zoals afgebeeld
al vanaf € 1.179,00

Ontdek de Newtown 4-zitsbank

Ontdek de Newtown 4-zitsbank

Designbank Newtown heeft een enorm strakke uitstraling door de vlindernaad op de naden van de zittingen, rugleuning en zitting. Naast stoere looks biedt Newtown je het ultieme Baenks zitcomfort. De Newtown 4-zitsbank is geen doorsnee bank en is een eyecatcher voor je woonruimte. Dus wil je dat deze mooie bank binnenkort schittert in jouw woonkamer, breng dan snel een bezoek aan één van onze showrooms en sta versteld van alle mogelijkheden. Deze luxe bank is namelijk perfect aan te passen op jouw persoonlijke woonwensen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Newtown, stel je ideale bank samen!

Oneindig veel mogelijkheden, dat biedt de Newtown. Je kunt jouw droombank volledig samenstellen door de keuze uit vele elementen. Denk aan een mooie hoekbank met een longchair of een compacte 2,5-zitsbank. Daarnaast kun je zelf het zitcomfort kiezen door de verschillende soorten kussenvullingen; standaard zijn de zit- en rugkussens voorzien van koudschuim met een afdeklaag van synthetische vezel. Wij kozen voor onze showroom voor dit type comfort omdat wij dit het beste bij de bank vinden passen. Maar niets is persoonlijker dan het ervaren van zitcomfort, zo is deze bank tevens tegen meerprijs te leveren met een afdeklaag van veren of een combinatie van koudschuim met een laag Memoryfoam. De vulling van de rugkussens wordt aangepast naar de door jou gekozen zitkussen-vulling, waardoor de combinatie van hoogwaardige materialen ervoor zorgt dat bank Newtown zich kan meten met de beste merken.

4-zitsbank Newtown, vakmanschap met een eigentijdse retro-look

In het ontwerpproces van Newtown is de nadruk gelegd op minimalistische lijnen en ranke details. Hierdoor is een bank ontstaan die gekenmerkt wordt door een eigentijdse retro-look en een echte eyecatcher vormt binnen elke woonkamer.

Baenks levert alle meubelen met standaard 7 jaar garantie. Je bent bij Baenks dus verzekerd van 7 jaar zorgeloos wonen. Onze deskundige interieuradviseurs kunnen je hierover meer informatie verstrekken. Op deze website staat ook meer over deze garantie vermeld. Maar of je nu je bestelling via internet plaatst of dat je toch liever één van onze winkels bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg wordt behandeld.

Uitgelicht

Newtown 4-zitsbank

Kleuren

Het kiezen van de bekleding is in hoge mate bepalend voor het uiterlijk van je 4-zitsbank. In de winkels zetten we de bank neer zoals wij hem het allermooist vinden. Niets is echter zo persoonlijk als smaak. Breng dus gerust een bezoek aan onze winkels om met de stalen in de hand jouw persoonlijk favoriete bekleding te kiezen. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ledersoorten in vele kleuren.

Laat je in de winkel ook informeren over de eigenschappen van de gekozen bekleding. Naast het uiterlijk van de bank is een comfortabel gebruik immers net zo belangrijk. Bepaal samen met de verkoopadviseur welke bekleding het beste aansluit op jouw persoonlijke woonwensen.

Comfort

De designbank Newtown heeft niet alleen een schitterende uitstraling, ook het zitcomfort laat niets te wensen over! Deze bank is voorzien van nosag-veren in de zitting en standaard zijn de zit- en rugkussens voorzien van koudschuim met een afdeklaag van synthetische vezel. Tevens is deze bank tegen meerprijs te leveren met een afdeklaag van veren of een combinatie van koudschuim met een laag Memoryfoam. De vulling van de rugkussens wordt aangepast naar de door jou gekozen zitkussen-vulling. De toplaag met verenmix geeft de 4-zitsbank Newtown een nonchalanter uiterlijk en zitcomfort. Bij uitvoering in memoryfoam zal de bank uiterlijk niet afwijken van de basisversie met HR-schuim, het verschil ervaar je dan in het zitcomfort. Memoryfoam past zich namelijk aan op de vormen van het lichaam, een eigenschap die voor veel mensen een meerwaarde biedt.

Stiksels

De Newtown 4-zitsbank wordt standaard geleverd met een vlindernaad en meekleurend stiksel waarbij de afstand in het stiksel op normale lengte gestikt is. Bank Newtown is ook leverbaar zonder vlindernaad. Je kunt dan in leder een eigen touch geven door te kiezen voor een uitvoering met meekleurend stiksel waarbij op lange lengte gestikt wordt, of het lange stiksel met garen in contrastkleur. Onze ontwerpers hebben gekozen voor de mooiste kleurcombinaties bij de ledersoorten. Voorbeelden van deze stikselkleuren kun je op de leerstalen komen bekijken in één van onze winkels. Zo creëer jij je persoonlijke Newtown!

Accessoires

Maak je 4-zitsbank Newtown nu helemaal compleet met de bijpassende Foxton accessoires zoals verschillende sierkussens, rolkussens en lendekussens. Hiermee creëer je een extra hoog zitcomfort waardoor de Newtown 4-zitsbank jouw favoriete plek wordt in je woonkamer. Tevens kun je door deze accessoires een persoonlijk tintje geven aan je bank Newtown door te kiezen voor een mooie ton-sur-ton kleur of juist een opvallende contrastkleur.

Pluspunten

Vraag & Antwoord

Onze meubelen bezichtigen?

Je kan onze meubelen bezichtigen in onze showrooms. Onze showrooms ontvangen je graag voor een heerlijk kopje koffie.